Jari-Matti Latvala.Foto: Martin Ahven
WRC
14. november 2019, 20:00

Soome meedia: Jari-Matti Latvala võib pöörata pilgud Hyundai poole (6)

Citroeni võimalik taandumine autoralli MM-sarjast ajas rallikarusselli taas kihama. Prantsusmaa autotootja tiimi lahkumine lisaks niigi segasesse sõitjate olukorda veelgi selgusetust.

Kuna viimaste teadete kohaselt moodustavad Toyota rivistuse järgmisel hooajal Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä, jäävad Kris Meeke ja Jari-Matti Latvala töötuks.

Tõsi, soomlane on varem märkinud, et sellisel juhul teeks ta 2020. aastal kaasa vähemalt ühel rallil. "Tahan vähemalt ühel etapil osaleda. Kus ja kuidas ma seda teen, on omaette küsimus," sõnas ta.

Nüüd spekuleerib Soome Rahvusringhääling, et Latvala võib pöörata pilgud Hyundai poole. Meie põhjanaaber sooviks kihutada Soomes või Rootsis. Mõttel on jumet, sest kui Ott Tänak ja Thierry Neuville teevad kaasa täishooaja, siis Sebastien Loebil ja Dani Sordol on leping vastavalt kuueks ja seitsmeks ralliks.

Kuna MM-kalendris on 14 etappi, on Hyundail üheks ralliks kedagi vaja. Loeb ega Sordo pole kunagi Põhjamaade etappe nautinud ehk võib-olla oleks hispaanlane nõus üheks võistluseks oma koha Latvalale loovutama.