Sebastien Ogier. Foto: PAU BARRENA/AFP
WRC
15. november 2019, 16:23

99protsendilise tõenäosusega WRC sarjast lahkuv Citroen peab ikkagi Ogier´ga läbirääkimisi

Eile kuulutasid mitmed mainekad väljaanded üle Euroopa, et Citroen lahkub autoralli MM-sarjast. Sellel vaatamata peetakse võimaliku koostöö osas läbirääkimisi senise esipiloodi Sebastien Ogier´ga. 

Paljud allikad viitasid juba neljapäeva lõunal, et Prantsusmaa autotootja 99protsendilise tõenäosusega MM-sarjas ei jätka ning Ogier´ liitumine Toyotaga on vormistamise küsimus. Täna avaldas Autosport aga artikli, kus seisab, et Citroen peab kuuekordse maailmameistriga endiselt läbirääkimisi. 

"Mis WRC-sarja puudutab, siis suhtleme Ogier´ga 2020. aasta hooaja suhtes. Kõigi seniste uudiste kommenteerimine oleks puhas spekulatsioon. Varsti oskame rohkem infot jagada," sõnas PSA Motorsporti ehk Citroeni emafirma pressiesindaja. 

Autoralli MM-sarjast taandumise jutud algasid juba varem, sest väidetavalt soovib PSA Motorsport panustada enam kestvussõitu. Lisaks on plaanitakse laieneda vormel E sarja.

Nii Ogier´l kui ka Esapekka Lappil on Citroeniga kehtiv leping ka tulevaks hooajaks, kuid mõlema tulevik on lahtine.

"Keegi ei räägi midagi ja tundub, et keegi ei teagi midagi. Praegu on siin väga kummalised ajad," ütles üks Autosporti anonüümne allikas Citroenist.