Spordivaria

MÕELDES KELLY SILDARULE: Eesti lapstähtede põhiprobleemid – kehakaalu äkiline tõus, palav armastus ja ajakirjanduse liigne tähelepanu (4)

LISA KOMMENTAAR

Kehakaal16. november 2019, 10:08
Väikse tüdruku saavutused põhinesidki ainult tema olematul kaalul. See oli ainus eelis täiskasvanutega võistlemisel. Ohmud ajakirjanikud aga ei taibanud seda mitte kunagi.
Amatöör15. november 2019, 23:07
See pole ainult tähtede teema ja pole ka ainult kaal, armastus,meedia. Kuipalju teismeeas andekaid korvpallipoisse päras ka välismaal -USA Lääane -Euroopa on meeste klassis visanud püssi põõsasse. Jalpall samuti. Jäädakse niiõelda Eesti tasemele,sest elab ära. Kerr Kriisa kirjutas intervjuus ,et puudub teismeeasast edasi minnes niiõelda "sportlase tapja" instikt. See pole vägivaldne termin vaid iseloomustab võitjaid. Pole aasta,kaks ja rong läinud. KÕIK. Motivatsioon ja töö plus veel see raev olla ,saada esimeseks. Mugavustool on hukatus ning seda näitab Eesti sportlaste edulugu.Nii ei toimi
Kristiina15. november 2019, 21:57
Vabanduste otsimises on eestlased meistrid. OK Balta puhul ei saa nii öelda aga mida ülejäänud saavutanud on nii väga? Siiri Põlluveer ütles ka õigesti.
Kristiina15. november 2019, 19:10
Lumehelbekeste teemad. Balta oli üle ja nii peabki. Zirgiga ei nõustu.