Luka Banchi.Foto: Alfio Guarise via ZUMA Wire)
Korvpall
15. november 2019, 19:30

Kalev/Cramo VTB Ühisliiga järgmine vastane vallandas peatreeneri, kuid sai ülikõva täienduse (1)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kohtub pühapäeval VTB Ühisliigas Venemaa suurklubi Krasnodari Lokomotiv Kubaniga, kelle ridades on viimastel päevadel toimunud olulised muudatused. 

Nädala alguses teatas Kuban, et võistkonnaga liitub Leedu koondislane Mindaugas Kuzminskas. Ääremängija alustas hooaega Euroliigas Piraeusi Olympiacoses, kus ta jäi aga selgelt pingimeheks. 

"Läksin Olympiacosesse, sest David Blatt kutsus mind. Nüüd on aga olukord muutunud ja seetõttu otsustasin Kubani pakkumisest kinni haarata. Tean klubi hästi, nii et kõik peaks sujuma muretult," sõnas Kuzminskas klubi kodulehele.

Täna andis Kuban teada, et vallandatud on peatreener Luca Banchi.

"Tegime otsuse tulemuste ja mängupildi põhjal. Andsime talle aega korrektuurideks, aga ta ei leidnud liidreid ning sobivat taktikat. Tiim kaotas hingestatuse. Arvestades meie mängijate valikut, peaksime paremad olema," selgitas klubi president Andrei Vedistšev, miks itaallase töö mõne kuuga lõppes.

Ühisliigas on Kuban kolme võidu ja kahe kaotusega jagamas 3.-6. kohta. Seitsmendal positsioonil olev Kalev on kaotanud ühe mängu enam.

Banchile sai saatuslikuks EuroCup´i sari, kus Kubanil on seitsmest mängust õnnestunud võita vaid kaks. 

Standings provided by Sofascore LiveScore