Foto: Infinity Ward / Activision
Esport
18. november 2019, 14:51

VÕIMAS! Massiivne leke väidab, et „Call of Duty: Modern Warfare“ saab 200-pealise battle royale mängulaadi (1)

Augustikuus hakkasid levima sahinad, mis väitsid, et tänavune „Call of Duty: Modern Warfare“ saab tuleval aastal lisaks battle royale mängulaadi. Kui uskuda uut, massiivset leket, tuleb see uhkem, kui ennustada oskasime.

Kõnealuse mängu Redditi foorumisse postitati ohtralt infot, mis kõik väidetavalt teose battle royale'i mängulaadist pärineb, vahendab Eurogamer. Suurimaks märksõnaks on, noh suurus, kuna mäng mahutavat korraga tervelt 200 inimest. Massiivne kaart koosneb varasemalt mängu „Ground War“ ja „Spec Ops“ mängulaadides kasutatud kaartidest.

Mängulaadi valmimise eest vastutavad nii tänavuse sissekande arendaja Infinity Ward kui ka sarja seniseid teoseid tehniliselt toetanud Raven Software. Battle royale'i mängulaadi saab mängida nii üksi, kahekesi kui ka neljaliikmelises meeskonnas.

Mängulaadi väidetav kaart Foto: /r/modernwarfare/

Üheks põnevaimaks mehaanikaks mängulaadi juures tundub olevat Respawn Token, mis lubab lahingus langenud tiimikaaslast uuesti ellu äratada. Abivahend tuleb ära kasutada ja seejärel hingevaakuv sõdur kiirabisse toimetada. 

Sealt edasi liigutatakse mängijad Gulagi sõjalaagri nimekirja. Gulagis pesitsevad mängijad saavad omavahel võitlema asuda, võitja palgaks kiirem pääs tagasi mängu. Lisaks sellele võib aset leida vanglast põgenemine ja parajasti Gulagis pesitsevad püssikangelased visatakse tagasi märuli keskele.

Gulagi 1v1 käsivõitluste peale saavad teised vaatajad panustada, kasutades selleks spetsiifilist nime Plunder kandvat valuutat, mida maailmast leida võib. Tolle valuuta eest saab teatud kohtades vahendeid osta või selle hoopiski kogemuspunktide vastu vahetada.

Praegusel hetkel on siiski tegemist mitteametliku infoga, mis halvimal juhul kellegi vaimusünnitiseks osutuda võib. Siiski on tõenäoline, et Activision lisab viimaste aastate populaarseima mängulaadi ka oma viimaste aastate parimale „Call of Duty“ mängule.

Üle jäävad vaid küsimused: millal see ilmub ning kui palju maksma hakkab?