Cincinnati Bengals aina kaotab.Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
18. november 2019, 14:40

HULL LUGU! Margus Hundi endine koduklubi saatis fänni pikaks ajaks katusele elama

Margus Hundi endine koduklubi Cincinnati Bengals näitab tänavu ülikehva vormi. Ameerika jalgpalli profiliigas NFL on kaotatud kõik senipeetud kümme matši. Lisaks saadeti kurval moel katusele elama üks oma tulihingeline fänn.

Jeff Lanham kahetseb praeguse hetkeni päeva, kui tema lemmikud kaotasid neljandas voorus Pittsburgh Steelersile. Härra andis 6. oktoobril lubaduse, et juhul, kui Bengals kaotama peaks, kolib ta kohaliku spordibaari katusele. Järgmine päev panigi Jeff maa ja taeva vahele oma telgi püsti ja elab seal tänase päevani. Koju tagasi jõuab ta alles siis, kui Bengals lõpuks kedagi võidab.

Tagasiteed enam pole, sest juba lubaduse andmise hetkel teatas tema abikaasa seda läbi Channel 12 kogu Ameerikale. „Mina nii ütlesin, ise olen süüdi. Kuid naine raputas vaid soola haavale. Kolin tagasi koju, kui nad lõpuks võidavad,“ rääkis Jeff USA meediale.

Mees on katusel 23 tundi ööpäevas ning suurema osa ajast sisustab Netflixi vaatamisega. Vahel jalutab ta ümber telgi, kuid praeguseks on Cincinnatis lumi maha sadanud ning soojem on telgis püsida.

Kui Bengalsist peaks saama NFLi ajaloo kuues tiim, kes kõik matšid kaotab, siis kolib ta koju pärast hooaja viimast kohtumist. „Tahaks juba alla tulla, tunnen end siin üleval päris kehvalt. Mul polnud plaanis nii kauaks jääda...“