Foto: Rockstar Games
Esport
19. november 2019, 11:46

KAS TÕESTI? Hip-hop grupeering annab mõista, et „GTA 6“ ilmub juba tuleval aastal (1)

Jah, me teame. Kuulujutud „GTA 6“ kohta on üheksal juhul kümnest täpselt seda – kuulujutud. Oleme ju isegi kirjutanud sellest, kuidas tavaliselt on lekked põhjusega liiga head, et tõsi olla. 

Küll aga on seekordne artikkel huvitav, kuna n-ö lekitajateks on mõnevõrra tuntud USA muusikud. Hip-hop duo City Morgue andis mõnda aega tagasi enda Instagrami lehel mõista, et nende loomingut võib kuulda „GTA“ mängus, mis ilmub 2020. aasta suvel. Kui fänn küsis, kas nende teadaandel on tõepõhi all, vastati neile napisõnaliselt: 


Mida see võiks tähendada? Meil on kolm teooriat:

1. „GTA 6“ tõepoolest ilmub juba tuleval suvel ning City Morgue tegi suu lahti varem, kui nad oleks pidanud/võinud.

2. City Morgue muusika lisatakse „GTA V“ mitmikmängulaadi „GTA Online“ ning see võib kaasa tuua endaga ka mõne suurema uuenduse. Sel suvel lisati teosesse kasiino, mis muutis mängu veelgi populaarsemaks.

3. Räpparid ei ole tegelikult mänguga üldse seotud ning tegemist on kavala PR-trikiga. Võttes arvesse nii meedia kui fännide ebaloomulikult suurt huvi „GTA“ seeria vastu, on kajastus pea garanteeritud.

Kui mõelda sellele, et „GTA Online“ toob jätkuvalt Rockstarile hunnikutes raha sisse, tundub 2020. aasta uue osa jaoks vähetõenäoline. Valetamine, et grupeering Rockstariga koostööd teeb, võib neile aga hiljem valusalt kätte maksta, seega oleks kõige loogilisem vaadata 2. punkti suunas. Kui uskuda City Morgue'i enda sõna, saame asjasse selgust juba üsna „varsti.“