Kaklus keset Viimsi FC Smsraha - FC Cosmos mängu.Foto: Kuvatõmmis/YouTube
Jalgpall
30. november 2019, 21:19

VIDEO | Eesti saalijalgpalli meistriliiga rusikakangelased ja ässitajad said karistada (5)

Kümmekond päeva tagasi toimunud Eesti saalijalgpalli meistriliiga kohtumises otsustas FC Cosmose mängija pärast mõnevõrra jõulisemat olukorda, et nii lihtsalt ei saa asju jätta. Talle sekundeeris klubi treener, kes pealtnäha saatis oma hoolealuseid appi, et vastaste suhtes vägivalda rakendada: nii puhkes keset mängu suur kaklus. Nüüd määrati neile karistused.

Tol hetkel oli mängus seis veel tasavägine, Viimsi FC Smsraha juhtis 3 : 2. Lõpuks vormistati võit tulemusega 9 : 2.

"Uus nägu, vana kord! FC Cosmose saalijalgpalli meeskonna treener saatis oma mängijad rusikatega asju klaarima. Ühel Eesti koondise mängijal pikem mängukeelu oht," kõlas Viimsi klubi üles laetud video kirjelduses. 

Eile jagas Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon intsidendi osas karistusi, kirjutab Soccernet.ee. Kõige rängemalt sai vastu näppe Cosmose peatreener Sergei Svetlov, kes käsutas oma mängijad väljakule korda looma. Juhendajale määrati mängu juhendamise ja tehnilises alas viibimise keeld jaanuari lõpuni, lisaks peab ta tasuma 300 eurot trahvi.

Mängija Stepan Tšernoussov sai neljamängulise keelu, Jevgeni Merkurjev pääses lisakaristusest. Mõlemale klubile tehti ka hoiatus.