Kirill Terešin. Foto: VK @slacker26rus
Spordivaria
22. november 2019, 14:45

VIDEO | Dopinguga ebainimlikud biitsepsid saanud venelane uhkustas lihasest eemaldatud lihakogusega (7)

Ebamaiste biitsepsitega üle maailma kuulsaks saanud venelane Kirill Terešinile tehti raske operatsioon.

Terešinil oli sõltuvus oma biitsepseid suurendada ning süstis nendesse aastaid erinevaid steroide. Kuigi kõik eksperdid taunisid Terešini sellist käitumist, ei võtnud ta kedagi kuulda.

Paraku hakkas mehe tervis ühtäkki halvenema, kuna käed olid keelatud ja tervisele ohtlikest ainetest pungil. Terešini kätesse tekkisid augud ning arstid avastasid väga eluohtlik põletiku.

Esialgu oli õhus suur võimalus, et mehe käed amputeeritakse, ent suve alguses postitas ta sotsiaalmeediasse video, kus palus inimestelt annetusi. Nimelt sai tema käed päästa vaid väga kalli operatsiooniga. Sügise hakul käiski mees noa all ning praeguseks on tema kätega kõik korras. Küll ei saa sama öelda tema mõistuse kohta. 

Nimelt postitas ta sotsiaalmeediasse video, kus demonstreeris taldrikuga, kus oli väidetavalt samasugune liha kogus, mille arstid tema käest eemaldasid. 

Miks biitsepsid?

Terešin sai maailmakuulsaks pärast seda, kui otsustas oma biitsepsitesse süstida Syntholi õli. Venelase sõnul oli tal algselt plaanis seda ka teistesse kehaosadesse süstida, kuid nüüdseks on ta sellest plaanist loobunud. 

"Olin kaks aastat jõusaalis käinud, kui mind sõjaväkke kutsuti. Olin mures, et võtan kaalus alla, seega otsustasin Syntholi õli proovida," lausus Terešin.

"Tegin kõike kodus. Ema oli minu pärast mures, aga nüüd on kõik korras, sest ta teab, et Syntholi saab eemaldada. Tahtsin alguses õli ka teistesse kehaosadesse süstida, kuid siis ilmnesid probleemid ja lõpetasin selle kasutamise."