WRC

Markko Märtin avab Tänaku tiimivahetuse tagamaid: juba eelmine aasta oli Toyotas väike kriis (3)

LISA KOMMENTAAR

asd25. november 2019, 05:17
Kui muidu võisime naerda et Neuville piripill siis nüüd võib Neuville samamoodi naerda kui Tänak koguaeg talle alla jääb. Võimetest ei maksa kellegil rääkida sest see Hyundai tiim on ainult ühele mehele ülesse ehitatud.
Smif24. november 2019, 23:11
Nii kaua mõtles sellist joga välja? Tänaku üleminekust kaotas kogu ralli,võitis ainult IsoV_ _ _ u,kas summa oli kuuekohaline või koguni seitsmekohaline...eks me kuule sellest veel. Aeti taga ainult raha.Oleks võinud parem ette valmistada Otti selleks et olla maailmameister selle tiitli parimas mõttes,nyyd aga oli see tiitli koorem liiga raske koorem...kuulsime Oti suust rohkem kui kummalisi väljaütlemisi,vot siin oleks kogenud kolleegi nõu ära kulunud ja et ka psûühiliselt oldaks valmis olema maailmameister,rahva armastatud lemmik ja kirgas täht kes toob rõõmu ja uhkusetunnet eesti rahvale.
mm24. november 2019, 20:11
Ütlesin juba varem, et see Toyota on samasugune eratiim nagu M-Sport, ainukese vahega, et Toyota jaapani bossid elavad kõvasti kaasa. Annavad Mäkinenile teatud summa, millega peab hakkama saama. Kuid M-Spordi õhkkond paistab kordades parem olevat. Huyndai on aga täielik endine Volkswagen. Kindlasti on nad Volkswageni lahkudes insenere endale napsanud, kes on suutnud väga hea auto ehitada.