Sergio Agüero.Foto: Getty Images
Jalgpall
25. november 2019, 17:05

Manchester City väravamasinat ähvardab pikk vigastuspaus

Manchester City jalgpalliklubi esiründaja Sergio Agüero vigastas laupäevases kohtumises Chelsea vastu lähendajalihast ning meeskonna peatreener Pep Guardiola kardab, et tegu võib olla tõsise probleemiga.

31aastane argentiinlane vahetati viimases kohtumises 13 minutit enne lõppu välja. Guardiola sõnul on hetkel liiga vara, et teha paikapanevaid järeldusi vigastuse tõsidusest, kui tunnistas, et tunneb selle pärast muret. “Sergioga juhtunu on halb. Usun, et tegu on lihasvigastusega,” vahendas peatreeneri sõnu BBC.

Guardiola lisas, et mõneks ajaks peab nüüd keegi teine Agüero koha sisse võtma. “Kui Sergio järgmistes mängudes osaleda ei saa, siis on Gabriel (Jesus) meie valik. Muidugi saab ka (Raheem) Sterling sel kohal hakkama, kuid kindlasti kasutame Gabrielit.

Agüero on tänavu kõikide sarjade peale kokku teinud kaasa 16 kohtumises ja löönud 13 väravat. City võib oma esiründajast hakata tõsist puudust tundma, kuna järgmise kuu aja jooksul mängitakse kõigis neljas sarjas, kus hooaja vältel kaasa lüüakse. Inglismaa meistriliigas hoiab City 13 vooru järel kolmandat kohta, kuid liider Liverpool on jõudnud juba üheksapunktilise vahe sisse teha.