Foto: Envato Elements
Sisuturundus
26. november 2019, 11:40

10 vidinat, mis võiks olla jõulude eel kodus olemas!

Saabunud on aasta kiireim aeg – kogu selle jõulusagina keskel ära unusta kontrollida, kas oled soetanud kõik, mida vajad jõululauas ning toitude valmistamisel. Kodutarvete pood Apelsin tuleb siinkohal appi, sest just need 10 asja võiksid sul kodus olla!

Piparkoogimaja lõikevormid. Kui peres kasvavad lapsed, siis on lausa vaja piparkoogimaju ehitada! Nende valmistamine on tore, need näevad ilusad välja ja viimaks maitsevad ka hästi. Selle lõikevormiga pole piparkoogimaja valmistamine iial nii lihtne olnud.

Dekoreerimiskott. Loomulikult on vaja nii piparkooke kui ka piparkoogimaja dekoreerida. Siin tuleb appi dekoreerimiskott, mida on Apelsini valikus mitmes erinevas värvis.

Jõuluteemalised muffinivormid. Muffinid ise ei pea olema jõulumaitsega, aga jõulutemaatika saab sisse tuua taoliste muffinivormidega! Komplektis on nelja erineva jõuluteemalise motiiviga vormid.

Termomeeter lihale. Kui igapäevaselt toitu valmistades ei pruugi sa end vaevata sellise detailiga nagu liha temperatuur, siis jõuluroogade puhul peaks teisiti olema. Termomeeter annab teada, kui suur on temperatuur – niiviisi saad pakkuda oma perele parimat jõulusööki.

Malmpott kaanega. 3,3liitriline jõululikult punane malmpott sobib jõululiha ja kartuli valmistamiseks. Sobib kõikidele pliidi- ja ahjutüüpidele.

Karahvin veinile. Ühe liitri suurune soliidse väljanägemisega karahvin sobib ideaalselt jõululauale. Eelista pudeli asemel karahvini!

Söögiriistad16osaline kuldne söögiriistade komplekt näeb jõululaual ilus välja.

Laudlina. Eelmisel pidupäeval määrdus laudlina sedavõrd, et enam puhtaks ei läinud? Pole hullu, Apelsinist saad uue! Valikus on laudlinu nii erineva värvi kui ka mustriga.

Puuviljakorv. Jõululauas ei pea vintsutama ainult liha, kartulit ja hapukapsast – ära unusta ka kergemaid asju. Hea valik on puuviljad. Et need näeksid jõululaual ilusad välja, säti nad puuviljakorvi.

Teekann. Jõuluõhtu võiks lõppeda teejoomise ja ehk ka väikese koogiga. Miks mitte sättida ka esteetiliselt kauni väljanägemisega teekann lauale? Üheks variandiks on teekann Bali. Malmist teekannus püsib tee pikalt kuum ning see sobib kõikidele pliiditüüpidele.

Kodutarvete poest Apelsin (www.kodusvajalik.ee) Rocca al Mare keskuse II korrusel, Järve keskuse 0-korrusel ning Vaala keskuses leiad kõik vajaliku, et pere ja sõpru üllatada – nii lauda kattes kui ka kingikotti täites.