Kas näeme Arnett Moultrie'd ka tänavu Kalev/Cramo särgis?Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
25. november 2019, 21:56

Moultrie on Kalev/Cramo radaril: sõltub, kas meie pakkumine talle meeldib või mitte (2)

BC Kalev/Cramo suurim mure on tänavu olnud korvi aluse mehitamine. Sobivaid keskmängijaid pole tiimi leitud, praegusedki tsentrid Calvin Godfrey ja Jonathan Holton on katseajal. 

"Täna ma seda tegema ei pea," vastas peatreener Roberts Štelmahers endale omase kelmikusega küsimusele, millal ta leegionäride saatuse otsustama peab.

Kummagi panus pole ilmselgelt olnud ootuspärane, kuid praegu tuleb olukorrast võtta parim. Võidumängus Astana vastu näitas Godfrey esimesi positiivseid märke, Holton piirdus vaid kahe mänguminutiga.

"Tahan nii Godfreylt kui ka Holtonilt enamat, aga sooviksin seda kõigilt oma mängijatelt. See ongi minu töö. Mängijad peavad aru saama, mida neilt ootan. Kui nemad õnnestuvad, siis saadab edu ka tiimi," arutles Štelmahers. "Võtame nendega samm-sammult, kahe nädalaga pole kerge korvpalli ära õppida." 

Cramo abitreener Indrek Reinbok lisas mõtlikult: "Muidugi peame rahul olema, kui nad meid natukenegi aidata suudavad. Selline on elu. Treenerid teevad tööd sellega, mis on neile antud." 

Möödunud nädalal lõpetas Permi Parma koostöö mullu Cramos säranud Arnett Moultriega. Reinboki sõnutsi on ameeriklasest keskmängija tiimi radaril, kuid midagi kindlat ei saa veel välja käia.

"Klubi on temaga kontaktis. Sõltub, kas meie pakkumine talle meeldib või mitte," selgitas abitreener.