Kas Taavet Leppik homme mängib või mitte, on praegu lahtine.Foto: Alar Truu
Võrkpall
26. november 2019, 14:00

Pärnu volleklubil ajab eurosarja korduskohtumise eel üks häda teist taga

Valitsev Eesti meister Pärnu Võrkpalliklubi peab homme kordusmängu CEV Challenge Cupi teises eelringis, kui kodusaalis minnakse kell 19 vastamisi Rootsi meisterklubi Linköpingi VCga.

Avakohtumise võitsid Avo Keele hoolealused võõrsil 3 : 1 (25 : 19, 14 : 25, 25 : 21, 28 : 26). Selles mängus oli Pärnu resultatiivseim 19 punkti toonud Taavet Leppik, kes aga vahepeal oli sunnitud vigastusepausil, vahendab Eesti volleliidu pressiteade.

Lisaks on Pärnul veel mitu mängijat vigastustega hädas, tõdes peatreener Avo Keel. "Leppikul hakkas põlv tunda andma liigamängus Limbažiga ja viimases kohtumises ta kaasa ei teinud. Täna oli ta jõusaalis ja ütles, et tunneb end normaalselt. Aga eks lõplik tõde selgub õhtul.

Brasiillane Igor Duarte ravib säärelihase rebendit ja teda samuti kasutada ei saa ning ka venelasest tempomehel Andrei Gvozdjovil on tervisemured. Kuidagi on nii läinud, et üks häda ajab meil teist taga ja ei saa normaalsesse rütmi," rääkis Keel raskest olukorrast.

"Vastastel on samuti muresid, sest nende sidemängija sai Rootsi liigakohtumises vigastada ja jättis samuti mängu vahele. Ta sõidab küll Pärnusse, ent me ei tea, kas ka mängib. Nende teise sidemängija kohta meil videopilti pole ja on vaid statistiline info, mis näitas, et temaga oli tempomeeste efektiivsus madalam. Aga ega neilgi meie vahetusmeeste kohta infot pole, seega oleme üsna sarnases seisus," lisas peatreener.

Selle paari võitja läheb järgmises ringis kokku Horvaatia klubi Mladosti Ribola Kaštelaga.

Teise Eesti klubina eurosarjas kaasa tegev Saaremaa alustab CEV Challenge Cupi 1/16-finaalist detsembris. Saaremaa kohtub Iisraeli klubiga Hapoel Yoav Kfar Saba, avakohtumine toimub 11. detsembril kell 19 Kuressaares.