Foto: Battlestate Games
Esport
26. november 2019, 16:14

KAS OLED NÕUS? Just see tulistamismäng paneb Shroudi südame kiiremini tiksuma

Michael „shroud“ Grzesiek on üks populaarsemaid striimereid, kes oma igapäevaleiba videomängude mängimisega teenib. Kui aga pidevalt ühe ja sellesama puu all haukuda, võib ka kõige lustlikum töö igavaks muutuda. Seetõttu tasub otsida vaheldust.

Shroud on endine professionaalne „CS:GO“ mängija, samuti on mees tänavu üpriski palju „Call of Duty: Modern Warfare'i“ mänginud. Tänu sellele on üksikvaates tulistamismängude žanr mehe jaoks mõnevõrra igavaks muutunud. Hiljuti avaldas Shroud, et siiski on veel üks teos, mis tema pulssi kiiremaks suudab muuta.

Selleks teoseks on taktikaline tulistamismäng „Escape from Tarkov“. Vene stuudio looming on Shroudile niivõrd meeltmööda eelkõige sel põhjusel, et suudab temas esile manada mitmeid erinevaid emotsioone: „Tarkov on väga lõbus, seda on lihtne mängida, see on rahustav ning samas ka väga pingeline.“

„Tarkov on ainus mäng, kus ma pingelisse olukorda sattudes reaalselt ka pinget tunnen. Ma igatsen seda tunnet ja seepärast ma Tarkovit nii väga armastangi.“ Alati aga nii hästi ei lähe, andis Shroud mõista: „Vahel on ka see s*tt tunne, kui sa kaotad võitluse, kui sa tegelikult ei peaks. Selle mänguga kaasneb nii palju emotsioone!“

Hiljuti liitus Shroud Microsoftile kuuluva striimimisplatvormiga Mixer ning sõlmis nendega eksklusiivlepingu. Varasemalt astus sama sammu Ninja.