Julia UšakovaFoto: Instagram @yulia_ushakova
Kõmu
26. november 2019, 16:39

VALLATU VIDEO | Hokikaunitar vahetas rinnahoidjad ananasside vastu

Maailma tugevuselt teises jäähokiliigas KHL mängiva Moskva Spartaki pressiesindaja ja õhtujuht Julia Ušakova on järjekordsete alastipiltidega tõmmanud nii endale kui ka klubile meeletult tähelepanu. 

Viimati postitas venelanna Instagrammi vallatu video, kus ta Tais puhkusel olles toplessilt tantsib. Videot hoidsid sündsuse piires vaid tema käes olnud ananassid. 

Kohe pärast postitamist hakkas Ušakova video internetis oma elu elama ning praeguseks on see jõudnud ka läänemaailma uudistekanalitesse. 

Eelmise aasta sügisel lõi Ušakova lained, kui reklaamis ennast Spartaki naiskonna mängijana ning postitas Instagrami pildi massaažilaualt, kus ta ravi ootas. 

"Väänasin oma hüppeliigest. Leidsin tagumiku alt väikese voldi. Murdsin kaks küünt. Ja seda kõike ühel päeval! Lahendan naiste "mured" tähtsuse järjekorras - esmalt eemaldan voldi, seejärel lähen maniküüri ning hüppeliiges paraneb iseenesest," kirjutas ta saatelauseks. Ühtegi hokinaiskonda Spartak tegelikult ei oma ning tegemist oli puhta PR-trikiga.