Richard MillenerFoto: Martin Ahven
WRC
26. november 2019, 23:10

M-Spordi boss omapärasest auhinnast: me ei jäänudki tänavu tühjade kätega! (1)

Autoralli MM-sari jagab aasta lõpus traditsiooniliselt erinevaid auhindu. Teisipäeva õhtutundidel hõigati välja aasta stiilseima (virtuaal)ralliauto, milleks sai fännihääletusel M-Spordi Ford Fiesta. 

M-Spordi neljarattalisel põrgulisel oli seitse konkurenti: ülejäänud WRC-masinad ning lisaks veel erinevad R5 masinad, mis kõik sügisel ilmavalgust näinud WRC8 rallimängus on esindatud. 

Tiimipealik Richard Millener tänas Austraalias Coffs Harbouris auhinda vastu võttes kõiki fänne, kes valisid kolmandat korda järjest kõige stiilsemaks masinaks just M-Spordi Fiesta. 

Ford Fiesta WRC masin arvutimängus WRC 8. Foto: wrc.com

"Saame M-Spordis nüüd rõõmsal häälel öelda, et me ei jäänud tänavu tühjade kätega," alustas britt väikese huumoriga. "Me ei triumfeerinud tänavu küll ühelgi rallil, kuid vähemasti teame, et meil on väga tugev fännibaas. Olen väga õnnelik, et saan öelda, et tegemist on kolmanda järjestikuse aastaga, kui Ford on kõige stiilsemaks valitud."

Milleneri viimases lauses on siiski väikene aga. Nimelt ei antud seda auhinda eelmisel aastal välja. Küll tehti seda 2017. aastal, mil valiti parimaks Ott Tänaku masin ning 2016. aastal, kui võidutses Lorenzo Bertelli neljarattaline.  

Auhinna peaarhitektina tõi Millener välja graafilise disainer Phil Dixoni. "Ta on viimased aastad meie autosid disainides teinud võrratud tööd ning nagu näha, siis oskavad inimesed seda hinnata," sõnas Millener. "Loodetavasti oleme järgmisel aastal sama löövad ning triumfeerime neljandat korda järjest, kuid veelgi olulisem oleks ka rallidelt esikohti noppida."