Seni on Rockstar keskendunud tulistamisele (pildil 2008. aastal ilmunud „GTA IV“). Mõõgavõitlus oleks stuudio jaoks värske elamus.Foto: Rockstar Games
Esport
27. november 2019, 10:47

SAHINAD: „GTA“ seeria looja Rockstar Games töötab keskajal aset leidva mängu kallal

Rockstar Games, ehk mängustuudio, kelle resümees ilutsevad tuntud ja armastatud nimed nagu „Grand Theft Auto“ ja „Red Dead Redemption“, võib eelnimetatud seeriad hetkeks pausile panna. Kui uskuda kuumi kõlakaid, keskendutakse hoopiski keskaja teemalisele teosele.

Kui varasemalt ennustati, et stuudio teeb agaralt tööd kas „GTA 6“ või „Bully 2“ kallal, siis nüüd on puhuma hakanud uued tuuled, vahendab GamesRadar.

Selle põhjustajaks ühe Rockstari töötaja Pawas Saxena LinkedIn profiil, kuhu oli varasemalt märgitud, et mehe praeguseks ülesandeks on „luua orgaanilise viimistlusega modulaarseid keskkonnaelemente, järgides hoolikalt keskaegset arhitektuuristiili.“ Praeguseks on märge tema profiililt kadunud.

Paar aastat tagasi levisid jutud, et Rockstar töötab Project Medieval (Projekt keskaeg) nime kandva ülesande kallal. Nüüd, tänu Saxena kontole, kerkisid need taas pinnale.

Eraldiseisev Redditi postitus, mille usaldusväärsus muidugi kordades väiksem, väidab, et Projekt keskaeg on avatud maailmaga mäng, mis leiab aset Keskajal ning keskendub 1v1 mõõgavõitlusele. Väidetavalt ilmub kõnealune teos 2021. aasta esimeses kvartalis.