WRC

Tommi Mäkinen leiab, et Tänak võib oma otsust veel kahetsema hakata (20)

LISA KOMMENTAAR

Latvala ei kohanenud 3 aasta jooksul29. november 2019, 00:52
ja Meek mängis võistkonna koha maha.
Tundub, et Toyota kaotab 2020.a.29. november 2019, 00:49
lisaks ka Fordile meeskondlikult.
Miksike29. november 2019, 00:24
Kolmnurgast Toyo-Tom-OTT oli ainukesena Tom´il huvi OTT tasalülitada, kuna Toyo ja OTT olid teineteisest väga huvitatud. Mida oli Tom`il sellest võita, ilmselgelt pidi midagi OTT & Co`s pelgama. OTT & Co jätkates pidid kahjustatud saama tema ärihuvid ja ainuüksi ärihuvid. Kartis, et OTT & Co on võimelised suunama Jaapanist saabuva rahajõe enda õuele? Konkurent tuleb teha kahjutuks. Muud motivatsiooni Tom`i poolt ei paista olevat.
Alfonso29. november 2019, 00:14
Tahes tahtmata jääb mulje teamijuhi soolost, huvitav, et japsid läbi ei hammusta ja annavad õnnistuse. Või pole neil lihtsalt teisi valikuid kui hambad ristis edasi minna? Midagi oma tegemiste või pigem tegematajätmistega kaitseb, üldjuhul ikka iseennast. Japsidega suhtlemise on monopoliseerinud, kas arvas, et OTT & Co ohustab tema edasisi väljavaateid teamijuhi või R5 näol? Pingeid tekitatakse sihilikult ka selleks, et olukord muuta endale sobivaks. Miks oli vajalik luua väljakannatamatu keskkond, millistest huvidest lähtuvalt? Kipun arvama, et OTT & Co ohustasid teda isiklikult.
Alfa28. november 2019, 22:31
Tegelikult MM, OTT ja MJ on ikkagi kõvad vennad, mängivad absoluutses maailma tipus. Otsuse õigsuses ei ole kahtlustki ja kogu kammajaa annab ainult lisa-MOTTI veelgi kiiremini kihutada, et lasta neile kõigile sh Toyotale kõrges kaares krae vahele. Mõni laseb teistele varvastele ja sealjuures kuulutab, et sajab. Kujutan ette, kuidas Tommy käis japside juures vaibal ennast õigustamas ja olukorrast ühepoolset nägemust edastamas.
Alfa28. november 2019, 22:21
Täpne näide MM-ilt, kui väravavaht keset mängu otsustab kasvõi metsapeatuse teha, siis tõenäoliselt lüüakse talle pall väravasse. Tasemel mängus seda lihtsalt ei juhtu, seega hea oli, et OTT amatööride juurest tulema sai. Oleme ausad, eks see ikka väravavahi tahtmise või rumaluse taha kinni jäi. "Supermanager" oli ju puhta Tommy suuvooder, kes tänutäheks sai ühe hoolealuse Toyota vihmavarju alla. Eks neil oli muidugist vaja "nyyd tean, mis valesti läks" samuti riisikausi ette sokutada, aga paistab, et japsidel sai villand. Olen ikkagi arvamisel, et Toyota pidanuks MM-i teami juhiks paigutama.
Kah asi28. november 2019, 18:16
Pole sellel Toyota tiimil järgmine aasta häda midagi. Ja eks iga konn krooksu ikka oma kivi peal! Pole teised paremad ega halvemad ja meie omad pole kah miskid inglid! Pigem, kui autofirmade esindatus nii väike on siis on see ralli suht mõttetu üritus. Sama nagu suusatamine - kus tegelikult on ühe käe sõrmede jagu riike kes osalevad
KHM28. november 2019, 21:32
Kui Ott ei sõidaks, ei viitsiks isegi uudiseid lugeda WRC kohta. Rääkimata kohale minekust või online jälgimisest. Aga kui automargist rääkida, siis Toyota autod meeldivad rohkem (Supra, Starlet, Celica, Länkar). Hyundai/Kia - mis on neil vastu panna?
tänak ja kahetsema28. november 2019, 16:16
tänak on maailmameister . latvala ei tulnud ega tule kunagi meistriks. autod olid võrdsed
see...28. november 2019, 13:17
...kui Ott-i kiitis oli tühi mula.Nüüdon näha mida tgl. mõtles.
Tõlgime Tommit28. november 2019, 12:09
Asi on ikka vägagi hapu, kuna raha kulub palju ja vaevalt, et Ogier nüüd eriti pingutama hakkab, ehk ainult niivõrd kuivõrd. Seega võib maailmameistritiitleid nii meeskondlikku kui individuaalset näha kui omi kõrvu.
eks me näe28. november 2019, 11:49
mis ta ikka kahetseb. toyota võis kiire masin olla aga selleks on/oli ka vaja päris pädevad istme ja rooli vahelist puksi, et asi oleks toimiv. oiger võib olla suure kogemusega aga kas ta ka suudab samatmoodi toyotad lendama panna nagu tännak pani - see on küsimus. samas kui hunday oli suht vastupidav ja oli ka toyotale kõige suurem konkurent ja kui nüüd tännak paneb selle hunday samat moodi lendama mitte sõitma, mis siis saama hakkab. konkurendid tõstavada käed üles ja annavad alla - oli ju neid olukordi lõppenud hooajal, kus konkurendid mainisid , et neil pole tännaku vastu enam midagi teha
Ott võidab28. november 2019, 10:37
Mäginen on paanikas'sest ega Ogieril pole mingit pinget tal ju kõik olemas pea asi,et oleks kus sõita ja mitte puruks sõita ,hoida kolme hulgas ja siis on raha käes ja töö tehtud.Kui Ogi langeb 3-5 etapiga tahapoole ei hakka tema jõuliselt pingutama ,Mäginen seda kaost veel näeb,ainult Ott on see kiire mees kes suudab kiiresti oma masina seadistada ja muidugi on Otil pisut rohkem kiirust ja julgust riskida.Ott võidab
..28. november 2019, 10:33
kahetseb, ei kahetse, kelle asi? mindagu juba edasi!
Tassike28. november 2019, 09:50
Mida tal muud öelda ongi. Pinged on Mäkinenil tegelikult väga suured. Ogieri aastasesse lepingusse panustati rahaliselt arvatavasti mega palju ja tiitel on vaja iga hinna eest koju tuua. Arenduse koha pealt võib Toyotal raskeks minna, sest kõik kolm sõitjat on uued ja kõigil erinevad sõidustiilid. Kui soome rallieksperdid kiunusid, et Mäkinen jättis Latvala ja Meeke Tänaku pärast unarusse, siis uues hierarhias on lõhe Ogieri ja ülejäänute vahel ilmselt veelgi suurem.
Ants28. november 2019, 09:47
Mulle tundub, et Mäkinen hoopis kahetseb seda, et Otti ei suudetud enda juures hoida ja nüüd on virin lahti. Vaevalt, et Ott midagi kahetseb. Hyundai on suur ja rahakas tiim, kus on väga ambitsioonikas ja konkreetne juht, kelle taktikepi all ei lasta sõitjatel rumalustega tegeleda (Latvala-Meeke), nagu Toyotas seda tehti. Ja seda, et Hyundai on Toyotast nõrgem, ei usu. Neuville on vaimselt nõrk lihtsalt, kel pole kiirust Otiga sammu pidamiseks. Hyundai eelis on töökindlus Toyota ees. Kodanik mitte ei või 09:32 võiks rohud ära võtta ja mitte oma koduloomi peksta!
ja järipidevus ei katkeks.28. november 2019, 09:25
muretsegu enda pärast, et ikka satsis võrtsus ja vendlus säiliks.
Nojah28. november 2019, 09:22
Praegu kahetseb igatahes Mäkinen. Mäkineni ego pdi ikka hea raksaka saama, et ta siiani sipleb ja muule keskenduda ei suuda.
Kkk28. november 2019, 09:19
Võib, võib ka mitte...
random28. november 2019, 09:14
Kes leiab ,kes kaotab, kes võidab.