Foto: Envato Elements
Sisuturundus
29. november 2019, 12:25

NÜÜD ON ÕIGE HETK: tänu laseroperatsioonile saad uuele aastale vastu minna selge nägemisega!

Oled kindlasti kogenud, et talviti muutuvad silmad kuivaks ja sügelevaks. Tõepoolest, talvine kargus ja pakane võivad mõjutada nägemisteravust ning kogu lumesaju keskel on vaja ka prillide ja kontaktläätsedega majandada... Lisaks on lõpmatult tüütu, kui prillid lähevad külmal õhtul autos uduseks… Kui oled kõigest sellest väsinud, siis võib just sinu jaoks olla laseroperatsioon.

Kui varem oli laseroperatsioon suur ettevõtmine, mida planeeriti aastaid, siis tänaseks on tehnoloogia ja meditsiini arengu abil muutunud see oluliselt mugavamaks ja soodsamaks. Silmalaser pakub kolme operatsiooniliiki: Lasik Advanced (900€), Femto Lite (1500€) ja Femto Balance (2400€). Just Silmalaser oli esimene Eestis, kes alustas laseroperatsioonide läbiviimisega. 20 aasta jooksul on selles kliinikus tehtud üle 20 000 operatsiooni.

Kõige esimene samm parema silmanägemise poole on registreerimine põhjalikule eeluuringule (vaata SIIT). Põhjalik operatsioonieelne uuring on eduka laserprotseduuri eelduseks, sest see annab täieliku ülevaate silmade tervislikust seisundist. Esmane vastuvõtt selgitab, kas ja kui suurt refraktsiooniviga õnnestub laseroperatsiooni abil ravida. Pärast uuringut valib arst välja kõige paremini sobiva laseroperatsiooni ning annab sellest põhjaliku ülevaate.

Kui patsient sobib operatsiooniks, pannakse paika protseduuri aeg. Muide, laseroperatsioonile on võimalik nüüd taotleda ka järelmaksu 0% intressiga!

Võta hetk enda jaoks ja mõtle, kumb on sinu jaoks tähtsam – materiaalne ja lõpmatu kingiralli või tervise kinkimine iseendale. Ilmselt jõuad sa õige kiiresti selleni, et just selge silmanägemine on väärtuslikum kui kakskümmend jõulukingitust. Protseduurist ja võimalustest täpsemalt SIIT!