Sisuturundus
29. november 2019, 20:42

Originaalsed jõulukinkide ideed: kvaliteetsed graveringuga personaliseeritud nahktooted

Igal aastal kerkib mõtteisse üks ja sama küsimus, millega me kõik nii tuttavad oleme: mida oma lähimatele jõuludeks kinkida?

Eesti nahktoodete bränd Von Baer pakub oma nahktoodetele personaliseerimist lasergraveeringuga. Samuti on võimalik väiksematele toodetele pressida nimetähti. Personaliseerida saab näiteks rahakotte, arvutikotte, portfelle, seljakotte, reisikotte, kosmeetikakotti ning muid igapäevaelus kasutatavaid nahast aksessuaare.

Graveeritud kingitused tähendavad seda, et tootele lisatakse sinu vabal valikul tekst (näiteks pühendus/õnnitlus jne) või sümbol (näiteks logo, portree vms). See jääb tootele igaveseks ning püsib kingisaajal alati meeles. Von Baeri Rotermanni tänaval asuvas poes on võimalik graveeringu sisu lausa oma käega luua.

Kõik Von Baeri e-poest või Rotermanni poest ostetud rahakotid, kaarditaskud, püksirihmad ning muud väiksemad aksessuaarid tulevad koos kinkekarbiga ning kinkekotiga ilma lisatasuta.

Praktilised kingiideed mehele – nahast rahakotid

Rahakott sobib alati kinkimiseks, sest see paratamatult kulub ja väsib aastatepikkuse kasutamise tagajärjel. Von Baeri meeste rahakotid on valmistatud kvaliteetsest veisenahast, voodrist ja metallist detailidest. Personaliseeritud aksessuaarid on täiuslikud kingitused mehele, sest ta saab sind neid kasutades veel pikki aastaid meenutada. 

Von Baeri brändi disainifilosoofia seisneb nägemuses, et tähtis pole mitte ainult stiil ja kvaliteet, vaid ka selle funktsionaalsus: toode peab selle kasutaja elu oluliselt mugavamaks ja meeldivamaks muutma.

Nahast püksirihm

Nahast püksirihm on peaaegu iga mehe riietuse keskne ja siduv osa. Von Baer on üks vähestest brändidest maailmas, kelle püksirihmad on tehtud kvaliteetsest veisenahast ja roostevabast terasest või messingist pannaldest.

Kosmeetikakott, mida tasub kinkida mehele.

Paljude jaoks on tuttav olukord, kui reisikotist ei leia alatasa üles igapäevaseid kosmeetikavahendeid, mis on riiete vahel laiali. Pole just meeldiv olukord, kui mõni kosmeetikavahenditest on lekkima hakanud ja riideid määrinud. 

Supreme nahast kosmeetikakott on suurepärane aksessuaar asjade organiseerimiseks, kui mees on pidevas liikumises ja kannab poolt oma vajalikest kosmeetikavahenditest pidevalt organiseerimata kaasas

Kosmeetikakotil on kaks tõmblukuga sahtlit: pealmisesse mahuvad hästi pulkdeodorant, dušigeel, tualettvesi, aftershave, kreem jpm. Alumine kitsam sahtel mahutab näiteks kammi, maniküüri/pediküüri vahendeid, žiletiterasid jpm. 

Kosmeetikakoti on võimalik lasergraveeringuga personaliseerida ja seeläbi veelgi isikupärasemaks muuta.

Kink aktiivsele mehele – nahast reisikott

Reisikott sobib ideaalselt kasutamiseks trennikotina ja kindlasti reisimiseks. Paljude inimeste jaoks võib Von Baeri nahast reisikott olla hea lahendus, kuidas reisimist või trennis käimist veelgi nauditavamaks ja mugavamaks muuta. 

Reisikott on läbimõeldud disainiga: seda on mugav käes ja õlal kanda ning omab piisavalt vajalikke lahtreid ja taskuid, et kaasaskantavad asjad organiseeritud oleksid. Kuna süle- ja/või tahvelarvutid on tänapäeval ühed enim kaasaskantavad asjad, on igale Von Baeri reisikotile lisatud sülearvutilahter, mis aitab väärtusliku seadme kaitstuna hoida.

Veel üks praktiline kingitus mehele – arvutikott

Kas mees kannab sülearvutit iga päev tööle ning koju tagasi? Kui jah, siis ideaalne ja meeldejääv kink mehele jõuludeks on kvaliteetne nahast arvutikott, mis lisaks sülearvutile mahutab ka palju muid erinevaid esemeid. Näiteks olulisi dokumente, laadijat, rahakotti jne. 

Kvaliteetsetest materjalidest asju on palju meeldivam kasutada ning nad kestavad aastaid. 

Loodame, et see artikkel andis sulle inspiratsiooni ning aitab leida oma kaasale suurepärane ning meeldejääv kingitus. Kingiideed meestele ei olegi tegelikult nii keeruline leida, kas pole?