Timo Jouhki.Foto: Iltalehti.fi
WRC
28. november 2019, 19:43

Kuulsa rallimänedžeri vastus Märtinile: kui temasugune kritiseerima hakkab, siis jätan talle tema arvamuse (8)

Paar päeva tagasi lausus Ott Tänakut abistav Markko Märtin, et Timo Jouhkit ei maksaks mänedžerina üle hinnata, tuues välja, et viimane tema maailmameistriks tulnud piloot jääb eelmisse sajandisse. Mitut tippsõitjat esindav soomlane otsustas nüüd eestlasele vastata.

Märtin, kes on karjääri jooksul viis MM-etappi võitnud, arvab, et Johukit ei tasu liiga kõrgelt hinnata. 

“Jouhki viimane maailmameister jääb eelmisesse sajandisse ja see on Mäkinen. Siis tuli Marcus Grönholm ja sai vaatamata Jouhki vastuseisule oma võimaluse. Hiljem on sõitjakohti rahaga ostetud ning paljude andekate pilootide karjäärid ära rikutud. Kui sul on palju raha, võid osta kõike ja saavutada edu enne teisi,” sõnas Märtin soomlasest rallimänedžeri kohta DELFIs. 

Jouhki tõi selle peale mõned statistilised näitajad, mis kõneleb tema esindajate edukusest. 

“Ta väitis selles intervjuus, et mu viimane maailmameister on Tommi Mäkinen. Võin vastata, et pärast seda on minu sõitjad võitnud 35 MM-etappi, tulnud loendamatutel kordadel teiseks, võitnud WRC2-sarja ja nii edasi, seega ei peaks ma end just nii-öelda eelmise talve meheks. Kui temasugune hakkab kritiseerima, siis jätan talle tema arvamuse, ” sõnas vahendas Jouhki sõnu Soome ajaleht Ilta-Sanomat.

Hiljuti sõnas Märtin, et mõned inimesed Toyotas olid Soome meediale valetanud. Jouhki lausus, et teda selles süüdistada ei saa.

"Ta võib nii väita, kuid pean meelde tuletama, et kõik meedias kirjutatu pole minu sõnum,” lisas Jouhki.