Vihased Malmö fännid vandaalitsesid Ibrahimovici kuju ja korteri kallal.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
29. november 2019, 10:00

FOTOD JA VIDEO | Vihased Malmö fännid vandaalitsesid Ibrahimovici kuju ja korteri kallal (1)

Kolmapäev tõi uudise, et Rootsi jalgpallilegend Zlatan Ibrahimovic omab nüüd neljandikku Stockholmi klubist Hammarby. See teade ajas tema kodulinna suurklubi Malmö FFi fännid pehmelt öeldes marru.

Ibrahimovici karjääri esimese profiklubi poolehoidjate pahameelt sai tunda nii jalgpalluri kuju kui ka talle kuuluv korter Stockholmis. Viimase välisuksele soditi valge aerosoolvärviga "JUDAS", mis viitab ilmselt piiblitegelasele Juudas Iskariotile, kes reetis Jeesuse.

Vihased Malmö fännid vandaalitsesid Ibrahimovici kuju ja korteri kallal. Foto: AFP/Scanpix

Malmö staadioni juures paiknev Zlatani kuju, mis iroonilisel kombel avati alles tänavu oktoobris, kannatas rohkem. Esiteks põletasid Malmö fännid seda staadioniteltki tuttava pürotehnikaga (vt videot allpool). Teiseks topiti Zlatanile pähe prügikott ja kaela WC-poti prill-laud. Käiku läksid ka aerosoolipurgid.

Ibrahimovic eksis rängalt, kui lausus kolmapäeval Rootsi meediale, et "usutavasti ei reageeri Malmö fännid negatiivselt".

Täpsemalt ostis Los Angeleses elav Ibrahimovic pool meelelahutusfirma AEG (Anschutz Entertainment Group) Rootsi filiaali aktsiatest, mis omakorda annab talle suure osaluse Hammarby vutitiimist.