Spordiblogi

Kaarel Täll | Vaikimise õppetund (14)

LISA KOMMENTAAR

Espoolane13. detsember 2019, 15:25
Välismaalt Eestisse tulles tulevad meelde hr. Baskini sõnad---sittagi pole muutunud.Kommudest on saanud auväärded persoonid,kuid mitte meie meelest ja ausalt on Eestist ja eestlusest kahju ,aga häid jõule sellegi poolest.Loodetavasti on ka ausaid ja sõbralikke veel hinges.
am2. detsember 2019, 11:02
Tõesti Andrus,tõsta oma pilk maast ülesse ja vaata inimestele silma,kui nii puhas oled.
Urmas2. detsember 2019, 00:10
Andrus, tule kapist välja. Ei saa ju lõpmatusena ennast peita.
Kristiina1. detsember 2019, 23:46
Tammjärv jättis kasvuhormoonist rääkimata. Samuti tuleks kohtumaterjalid kätte saada. 2 nädalat on möödas. See ussitajate kamp tuleb lõplikult paljastada. ERRis on ikka inimesi kes tsiteerivad teda.. Tammjärv jultunult ilmus alaealiste sekka ning nüüd ei anna intekaid ehk Lemetti sugune kes valikuliselt räägib. Algo puhul on lootust..
Toallekõrs2. detsember 2019, 12:18
Nii kaugele suudad üldse mingit mõttetööd arendada, et ehk anti Tammjärvele juba Austria politsei poolt suunised ette, kui palju ja mida ta rääkida tohib? Arvad tõesti, et Austria ja Saksamaa uurivad siiani veredopingu kasutajaid? Arva uuesti! Epo huvitab neid hoopis rohkem. Ja veel, kas Hauke tunnistas esialgsetes intekates epo kasutamist? Otsi üles originaalid, mitte ära loe eesti meedia poolt refereeritud artikleid. Võiksid oma stringid juba keerust lahti lasta, mitte Tammjärve tema kontodel sõimamas käia.
Toallekõrs2. detsember 2019, 13:19
Hauke tunnistas alles nüüd, et ta ei tohi kõike seda avalikustada, mida ta uurijatele ja WADAle on rääkinud. Sinu arust keerutab saksa politsei ikka veel verekotte näppude vahel ja mõistatab, kellele need kuuluvad vä? Naerukoht.
Kristiina2. detsember 2019, 14:38
Neid huvitab kasvuhormoon. EPO pole meie suusatajate puhul kõneks olnud. Seda mida tarvitasid võib rääkida iga sportlane ise. Hauke ju rääkis kasvuhormoonist.
Kristiina2. detsember 2019, 14:41
Vastik lihtsalt kuidas meie mehed takistavad uurimist+ poltaranin kes venemaal redutab. Loodaetavasti on tagaselja võimalused loodud(õppetunnina Smiguni keiss)
Toallekõrs2. detsember 2019, 15:33
Kas Hauke rääkis märtsis midagi kasvuhormooni tarvitamisest? Ta mainis seda alles nüüd ja lisas, et kõigest ta ajakirjanikele ei räägi. Kust sina tead, mida uurimise all olevad isikud tohivad meediale rääkida ja mida mitte?! Mis valemiga sa sellele järeldusele jõudsid, et keegi neist takistab uurimist? Käid ja pasundad igal pool oma väljamõeldud teooriaid. Parim näide on see, et sa üritad igal sammul iniseda, et Tammjärv ronis ise noortele esinema. Ta kutsuti sinna eok poolt. Sul vist lihtsalt kade meel, et keegi sind kuhugi esinema ei kutsu. Näiteks loeng katkise trikoo teemal.
Ants1. detsember 2019, 22:04
Väga hästi ja õieti öeldud ja need mehed, kes ainult vaikivad, ei saa mitte kunagi kellegile selgeks teha, et nad süütud oleks. Kohus jättis Veerpalu korra karistamata, kuid kes uskus tema süütust, ainult käputäis tema oma fänne ja nendest üle poolte on talle tänaseks selja keeranud ja veel suuremas raevus, kui mina olengi, kelle iaoks on selline suustamine suva, kuid pätid ja vargad mitte.
Millal tuleb norrakate aeg1. detsember 2019, 21:41
Miks algpõhjusega ei tegeleta? Tänu norrakate 30 aastasele ülekaalule, juba 30 aastasele tarvitamisele dopingus ju peavad teised ka panema, et vastu saada.
lihtne lahendus1. detsember 2019, 21:21
Tuleks öelda, et ei mäleta...
Alsaimer1. detsember 2019, 22:08
Veel 5 aastat ja Alaveer kas tahab mäletada või ei taha, ta nagunii ei mäleta
Mõttetud olendid1. detsember 2019, 20:43
Kes seda kurjamite ja muidu petiste juttu ikka viitsib kuulata. Eesti ühed suuremad petised, mis rahasid nad kõik Eesti riigilt välja petsid!