Quique Sánchez FloresFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
1. detsember 2019, 20:45

KARM! Kolm kuud tagasi pukki saanud peatreener sai jalaga tagumikku

86 päeva kestis Quique Sánchez Florese valisemisaeg Watfordi jalgpalliklubi eesotsas. Septembri alguses pukki saanud juhendaja suutis 12 kohtumisest võita ainult kaks (liigas 10st 1) ning sai esimesel advendil ametist priiks. 

Viimaseks piisaks klubi juhtkonna jaoks oli laupäevane 1 : 2 allajäämine Southamptonile, pärast mida väljastas klubi 54aastase juhendaja vallandamisteate. 

Flores on neljas peatreener, kes tänavu Premier League'is töökoha kaotanud. Enne teda jäid tööta Unai Emery (Arsenal), Mauricio Pochettino (Tottenham) ja Javi Garcia (Watford). 

Jututeemasid oli Inglismaa kõrgliigas täna veelgi. Oma esimese mängu Arsenali (ajutise) peatreenerina pidas Freddie Ljungberg, kelle hoolealused tegid 2 : 2 viigi Norwichiga. Kui Arsenali väravate eest hoolitses Pierre-Emerick Aubameyang, siis Norwichi eest sahistasid Todd Cantwell ja Teemu Pukki. 

Meie põhjanaabrite ründetuusa jaoks oli tegemist hooaja seitsmenda väravaga, millega ta tõusis Harry Kane'i (Tottenham), Danny Ingsi (Southampton) ja Marcus Rashfordi (Manchester United) kõrvale. Skooriküttide edetabelit juhib Jamie Vardy 13 tabamusega. 

Eriline oli ka Wolverhamptoni ja Sheffield Unitedi vaheline kohtumine. Kuigi Wolves kaotas matši 1 : 2, räägiti pärast mängu just nende äärekaitsja Matt Doherty ilusast žestist.

Nimelt suudles põhjaiirlane pärast väravat tema käe ümber olnud musta paela, millega mälestas tiimikaaslase Benik Afobe kaheaastast tütart Amorat, kes reedel siit ilmast lahkus. 

Inglismaa kõrgliiga 14. voor:

Newcastle United – Manchester City 2 : 2
Burnley – Crystal Palace 0 : 2
Chelsea – West Ham United 0 : 1
Liverpool – Brighton & Hove Albion 2 : 1
Tottenham – Bournemouth 3 : 2
Southampton – Watford 2 : 1
Norwich City – Arsenal 2 : 2
Wolverhampton – Sheffield United 1 : 1
Leicester City – Everton 2 : 1
Manchester United – Aston Villa 2 : 2

Standings provided by Sofascore LiveScore