Lewis Hamilton 2014. aastal koos tollase tüdruksõbra Nicole Scherzingeriga. Foto: PA Pictures/Scanpix
Vormel 1
1. detsember 2019, 23:00

Hamilton armastust ei otsi: ma näen praegu ränka vaeva, et koeri elus hoida (2)

Kuuekordne vormel 1 maailmameister Lewis Hamilton mõistab tiimikaaslase Valtteri Bottase otsust, oma kolm aastat kestnud abielu lahutada, liigagi hästi, kuna tippsportlase elu lihtsalt ei soosi tema hinnangul pere loomist. 

"Kahjuks olen sunnitud teile teada andma, et abielu minu ja Emilia vahel on leidnud oma lõpu," säutsus Bottas nädala alguses. "Meie teed hakkasid karjäärivalikute tõttu lihtsalt liikuma eri suundadesse ning leidsime üheskoos, et targem on eraldi, ent sõpradena, edasi minna."

Hamilton, kelle viimane pikem suhe lõppes 2015. aastal, kui ta läks lahku Nicole Scherzingerist, mõistab tiimikaaslast väga hästi. "See on kõikide spordimeeste ja -naistega nii. Me reisime lihtsalt nii palju, et olemegi sunnitud teineteisest pöörase aja eemal olema. Ilmselgelt on see lisaraskus, mis muudab ka hea suhte koos hoidmise keerulisemaks. Rääkimata siis olukorrast, kui asjad pole ideaalsed," sõnas britt. 

"Mõistagi on see kõik individuaalne, kuid olles rääkinud erinevate sportlastega, tundub see kõigi jaoks võrdlemisi sarnane olevat. Õnneks leidub ka neid, kes seda suudavad – vaadakem kas või Sebi," viitas ta sel nädalal kolmandat korda isaks saanud Sebastien Vettelile. 

Aga kuidas on lood Hamiltoni enda armueluga? "Mina näen hetkel ränka vaeva, et oma koeri elus hoida. Lisaks on mul onu kohustused, seega mul on käed tööd täis," vastas ta muheledes.