Vasakult: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos ja Iker Casillas 2014. aasta Meistrite Liiga karikaga.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
2. detsember 2019, 17:04

TOHOH! Ronaldoga kuus aastat Realis mänginud jalgpallilegend peab aegade parimaks hoopis Messit (1)

Legendaarne väravavaht Iker Casillas oli pärast eilset Lionel Messi esitust niivõrd vaimustuses, et otsustas sotsiaalmeedias argentiinlase aegade parimaks nimetada. Seda võib pidada mõnevõrra üllatuslikuks, sest 38aastane hispaanlane veetis Madridi Realis kuus aastat koos Cristiano Ronaldoga, kes on viiel korral maailma parimaks valitud.

Eile õhtul toimunud kohtumises alistas FC Barcelona võõrsil Madridi Atletico. Kuigi kodumeeskond oli lähedal viigile, suutis Kataloonia klubi talisman lõpuminutitel löödud kaunist väravast tiitlikaitsjale kolm punkti tuua. Võit tõstis Barcelona liigas taas liidriks.

Tõsi, pelgalt Messist poleks selles mängus piisanud. Nimelt pidi Barcelona mitmel korral tänama oma väravavahti Marc Andre ter Stegenit, kes mitme supertõrjega meeskonna mängus hoidis. 27aastasele sakslasele jagus tunnustust ka Casillasel.

Hetkel Portos palliv hispaanlane kirjutas Twitteris, et jalgpallis on edu valemiks tipptasemel väravavaht ja aegade parim mängija (millele Hispaania puurilukk viitas kitsekese emotikoniga, mis seda sümboliseerib). 

Täna õhtul selgub, kes tänavuse aasta pingutuste eest maailma parimale jalgpallurile mõeldud Ballon d'Ori auhinna võidab. Soosikute seas on nii Messi kui ka Ronaldo, kes mõlemad kuldse palli viiel korral vastu võtnud, ja Liverpooliga Meistrite Liiga võitnud Virgil van Dijk.

Vaata Messi väravat ning eilse mängu kõrghetki: 

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore