Kalev/Cramo peatreener Robets Štelmahers.Foto: Erki Parnaku
Korvpall
3. detsember 2019, 08:01

Kalev/Cramo peatreener valusa kaotuse järel: polnud meie päev (5)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai VTB Ühisliigas hooaja valusaima kaotuse, koduväljakul jäädi 79 : 84 alla Minski Tsmokile. Peatreener Roberts Štelmahersi sõnutsi polnud sel korral nende päev. 

„Meie jaoks oli tegemist ülitähtsa kohtumisega, võtmemäng kodus enda tasemel tiimi vastu. Meil olid vabad viskekohad nagu alati, seekord me ei tabanud. Nemad viskasid veidi rohkem punkte kui tavaliselt. Selline on korvpall,“ teatas Štelmahers pärast lõpuvilet.

„Kõik ei läinud nii nagu me soovinuks. Mõnikord visked ei taba. Samas nappis meil avapoolajal agressiivsust, saime vaid kahel korral vabaviskeid. Aga selline on elu,“ lisas ta ning põhjendas teise veerandaja krahhi, kus visati vaid seitse punkti, vaid kehva tabavusega. 

Tsmoki peatreeneri Rostislav Verguni südamelt langes raske kivi, sest varasemalt kaotati kõik seitse mängu. Enamus allajäämised olid väga napid, näiteks Kaasani Unics ja Moskva Himki olid paremad vaid nelja silmaga.

„Mängisime väga kvaliteetse meeskonna vastu. Meil polnud ainsatki võitu, kuigi olime häid esitusi teinud. Alati jäi millestki veidi puudu. Aga suutsime lõpuks ka tulemust teha. Tahan oma mängijaid tänada, et nad ka raskes olukorras pole masti maha lasknud," sõnas Vergun. 

Cramo lõpetab kodumängude seeria reedel, vastamisi minnakse Krasnojarski Jenisseiga. Viimased on suurepärases hoos, eile alistati Krasnodari Lokomotiv Kuban, mis tõstis nad tabelis teiseks.