Video:
Sisuturundus
3. detsember 2019, 18:33

Teeme ise imelised jõulud

Tule ja osta kõik jõulukingid meilt! Ainult meie pakume parimaid kingiideid! Parimad pakkumised jõuludeks! Nii kutsub meid reklaam televiisoris, raadios ja plakatitel.

Tunned sinagi vahel, et selles suures kingiotsimise ja poodlemishulluses kipub kaduma ehe jõulutunne?

Teeme seekord teisiti. Unustame pikad poejärjekorrad, astume üheskoos peadpööritava kiirusega tiirlevalt ostukarussellilt maha ning meisterdame üheskoos endile imelised jõulud.

Abikäe materjalide leidmisel ulatab käsitööparadiis Abakhan. Meie kauplused pakuvad kangaid ja käsitöömaterjale nii algajaile, kui kogenud meistrile, noortele ja vanadele, jõulumeestele ja jõulumemmedele, päkapikkudest rääkimata. Abakhani kangakauplused on just õige koht, kust alustada jõulumeeleolu loomist.

Meisterdame koos perega!

Pisike käsitööhuviline leiab Abakhani kauplustest põnevaid materjale ja vahvaid käsitöökomplekte. Üheskoos meisterdades veedetud aeg loob tõelise jõulutunde. Meisterdage isikupärane tuulekell või unepüüdja omale koju või kingituseks.

Käsitöövilt, penopallid ja -rõngad, silmad ja ninad, kuljused, värvilised tupsukesed ja traadid. Kõik need materjalid muutuvad osavate näppude ja jõuluime abil kauniteks pühadekaunistusteks.

Kleepsud, ümbrikud ja kaarditoorikud, sädelev liim ning muud edevad vidinad muutuvad aga imeväel südamlikuks pühadekaardiks.

Isikupärased ehted kaela, kõrva ja kingituseks loovad end kirevast litri, pärli ja ehete tarvikute valikust.

Paneme jõulud särama!

Siid ja küütlevad litrid, samet ning kahisev taft, võrratud värvitoonid, lummavad mustrid. Ideaalne materjal pidurüüks ootab sind Abakhani kangariiulil või kaalukanga korvis.

Sära ja sillerda enda loodud peokleidis.

Koduse jõulumaa loomiseks leiab kauneid laudlina- ja kardinakangaid.

Päkapikud ja jõulutaat saavad siit materjali uueks kostüümiks. Ja kui habe on sel aastal kehvasti kasvanud, siis ka selle materjaliga aitame.

Jõuluime loomist alusta Abakhanist!

Piilu ka Abakhani veebipoe jõuluosakonda. Jõuluteemaliste kaupade leidmine on nüüd eriti lihtne. Kõige populaarsemad pühadekaubad on kokku kogutud JÕULUPOOD-i.

Parim kingitus käsitöösõbrale on Abakhani kinkekaart. Tule ja küsi kauplusest või telli veebipoest otse postkasti.