Foto:
Sisuturundus
6. detsember 2019, 14:15

Soovid jõuluks originaalseid brändirõivaid? Ohoo Outletis on see võimalik!

Eesti ostlejate seas üha suuremat populaarsust koguv Ohoo Outlet pakub jõulude eel Eestis mitte just tavapärast ostukogemust – soodsate hindadega bränditooteid, millest paljud on üksikeksemplarid.

Kui tavaliselt on outletid pigem ühe brändipõhised, siis Ohoo Outleti näol on tegemist multioutletiga, kust võib leida rõivabrände kogu maailmast. Kokku on valikus üle saja erineva brändi, nende hulgas näiteks Pilgrim, Jack&Jones, Vero Moda, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Triumph, Marc o'Polo, Tom Tailor Kids ja paljud teised.

Kuulsad brändinimed ei tähenda aga kõrgeid hindasid ning parimatel juhtudel on võimalik soetada tooteid suisa 70 protsendilise allahindlusega.

Jõuluks originaalselt ja soodsalt riidesse

Pakkumised on Ohoo Outletis hooajapõhised, igal aastaajal leiab seal põnevat kaupa. Hetkel on Ohoo Outleti kauplustesse lähtuvalt lähenevast pidudehooajast lisandunud suurem valik peoriideid.

Oma peovarustuse leiavad nii naised kui mehed: valikus on peokleidid, pidulikud pluusid, triiksärgid, pintsakud ja ülikonnapüksid. Paljud esemed on üksikeksemplarid, mis tagavad kindlama garantii, et peolauas või tantsupõrandal täpselt sama outfitiga kokku ei põrka.

Peokleitide hinnad algavad juba 9.90 eurost ja neid on Ohoo Outletis igasuguseid: sädelevatest minikleitidest soliidsete maksikleitideni. Maitseka tagasihoidliku garneeringu tagavad Pilgrimi ehted, mille hinnaklass on 5 eurot.

 

Rõõmusta lähedast

Juba ülal väljatoodud Pilgrimi ehted on ka suurepärane variant soodsama kingi tegemiseks. Samas, kui soovid kallimat kingitust teha, siis eksklusiivsed nahast selja- ja reisikotid Taani brändilt Still Nordic ei jäta küll kedagi külmaks. Need on vaid mõned nopped nähtud sortimendist.

Ohoo Outlette on Eestis viis: Tallinnas Mustamäe keskuses ja Järve keskuses (sissepääs pole mitte peauksest, vaid küljeuksest Circle K vastas), Tartus Eedenis ja Zeppelinis ning Elvas aadressil Kesk 23.

Vaata ka Ohoo Outleti kodulehte SIIT!