Sisuturundus
10. detsember 2019, 16:12

Tunni ajaga kümme aastat nooremaks! Kuidas see on võimalik?

Paljud meist on mõelnud naha noorendamise ja pingutamise peale, kuid plastilist operatsiooni teha ei soovi. Mis oleks aga, kui annaks oma nahale siiski kümne aasta taguse elastsuse ja seda kõike tund aega kestva protseduuri käigus!

Ilmvõimatu? Nii arvasin ka mina, seni kui pöördusin laser- ja aparaatse kosmetoloogia keskuse Royal Esthetic poole. Royal Estheticsi teenuste palett on väga lai, kuid minu huvitas üks konkreetne teenus - näokontuuride muutmine ilma mingi plastilise operatsioonita.

Royal Esthetic's salong on muide esimene taolist teenust pakkuv salong Eestis, kus on kõige uuemad aparaadid protseduuri läbi viimiseks. Kuna salongil on sellel alal väga suur kogemus, siib tuleb kliente nende salongi ka kaugemalt - Venemaalt, Saksamaalt, Iisrealist, Soomest ja paljudest teistest riikidest.

ULTRAHELI SMAS-LIFTING on loodud nendele, kes ei ole valmis tegema plastilist operatsiooni, kuid kes sooviks oluliselt nahka pingutada.

Pole saladus, et me kõik tahame nooremad välja näha, kuid vaid vähesed kasutavad selleks plastilist kirurgiat. Kuid nüüd on saanud reaalsuseks näonaha pingutamine ilma skalpellita ja ultraheli lifting võimaldab läbi viia protseduuri, mis varem kuulus plastilise kirurgia valdkonda, tunduvalt valutumalt.

Ultraheli SMAS-liftingut tehakse reeglina üks kord ja see ei nõua taastumist, peale protseduuri võib kohe minna isegi kohtamisele, kuna välimus on ideaalne!

Ma polnud varem sellest protseduurist midagi kuulnud ja ei osanud seega ka midagi oodata. Minuga tegeles Julia Mihno, kes hoiatas alguses, et protseduur võib olla veidi valus. Tegelikkuses polnud midagi hullu, valus oli ainult laubal ja seda ka siis, kui protseduuri teostati pikima nõelaga ( 4,5mm).

Muidu oli protseduur üsna kiire ja nauditav ning tulemus oli näha kohe - minu laubal olev üsna sügav kurjusekorts oli kõvasti leebemaks muutunud.

Nagu lubatud, pärast protseduuri nägu vaid punetas veidi ja oluline on, et protseduuri järel ei kaasnenud mingeid piiranguid: kolm päeva ei tohtinud minna vaid solaariumisse ja esimesel päeval ei tohi juua punast veini ega minna dushi alla.

Muide, vähetähtis pole ka see, et järgmisel päeval mõjus minu meik, mis muidu vajus ikka kortsukestesse, kuidagi eriti kenalt ja siidiselt. Pärast protseduuri oli vähenenud ka mulle muret tegev topeltlõug, mistõttu plaanin kindlasti aasta pärast selle protseduuri uuesti läbida.

Vähetähtis polnud ka elamus, mille ma salongi külastades sain: salong on ülihubane ja ilus, mulle toodi üliilusa serveeringuga tassike teed. Kõik oli detailideni läbi mõeldud ja ka salongi personal oli julgustav ja sõbralik, mis võttis igasuguse hirmu nõelte eest.

Kui te pole Tallinna elanik, aga see protseduur huvitab, siis pole midagi katki: protseduuri peab tegema ainult kord aastas ja seega sobib see ka inimestele, kes elavad väljaspool Tallinna. 

Unikaalne tehnoloogia

Tegemist on unikaalse tehnoloogiaga, mis mõjub kuni 4,5 mm sügavusele ning jõuab lihas-aponeurootilise kihini. Ultraheli SMAS-lifting kombineerub suurepäraselt muude aparaat- ja injektsiooniliste tehnoloogiatega, kuna sellel on oma kasutuspunkt. Näiteks sobib nendele klientidele, kellele naha anatoomilise ehituse poolest (õhuke nahk) on termaaž vastunäidustatud.

Muide, kas teadsite, et Ultraheli SMAS-lifting ohutus ja efektiivsus on kinnitatud hulgaliste eelkliiniliste ja kliiniliste katsete ning praktikaga arvukates välismaistes kliinikutes. Aga ka USA suurtes kliinikutes ja teaduskeskustes (Harvard Medical School;Wellman Center for Photomedicine; Northwestern University School of Medicine; University of California at San Diego).

Ultraheli liftingu tulemusel saadav efekt on märgatav 89 protsendil patsientidest ning see kasvab 90 päeva kestel peale protseduuri. See on niivõrd mõjukas ja ohutu, et antud aparaaditehnoloogia on esmakordselt ajaloos saanud FDA (USA toiduainete ja ravimite kontrolli juhatus) registreeringu “Lifting” kategoorias.

SMAS-liftingut näidustused on:

Lõua ja kaelatsooni naha lodevus, lõtvus;
Näoovaali ja lõuaaluse tsooni selgepiirilisuse kadu;
Alumise lõuakontuuri liinide selgepiirilisuse kadu;
Nasolabiaalsete kurdude süvenemine, suunurkade vaje;
Kulmude vaje;
Ealised muutused;
"Kahekordne" lõug;
Põsesarnade kontuuri kadu;
Näo- ja kehakudede gravitatsiooniline ptoos.

Soovid teada lisa? Vaata laser- ja aparaatse kosmetoloogia keskuse Royal Esthetic kodulehte!

P.S Royal Esthetics salongis kehtib kuni aasta lõpuni sooduspakkumine: ultraheli SMAS-lifting aasta lõppuni kuni 199 eurot terve nägu ja lõug (tavahind 320 euro)!