WRC

WRC-sarja isad kergitasid tuleviku saladuseloori (4)

LISA KOMMENTAAR

mm6. detsember 2019, 03:48
See hübriidjura ongi nende ajude sisse tambitud kui see, mida "kõik tahavad". Ei saa aru, kas enamus reaalselt seda tahab. Mind hübriid absoluutselt ei huvita, sest nad ei tee normaalseid hübriide. Nad ei teinud ka normaalseid elektriautosi ja Tesla oli ainuke, kes mõtles, et hakkab tegema. Edaspidi läheb lihtsalt suureks võistluseks elektri ja sisepõlemismootorite vahel. Tulevad normaalsemad poliitikud võimule ja lõppeb siis kliimahüsteeria ära.
Mikk6. detsember 2019, 22:58
800 aastat tagasi oli Saksamaa keskmine temperatuur samasugune nagu praegu Eestis. Tegemist pole hüsteeriaga. Pealegi varem või hiljem kaovad sisepõlemis mootoriga masinad tänavapildist. Nostalgiale arengus kohta pole Vatnik.
Ants5. detsember 2019, 10:41
Selle hübriidjura asemel peaks FIA mõtlema, kuidas sarja atraktiivsemaks muuta tootjate jaoks, et tuleks rohkem autotootjaid sarja sõitma. See teeks sarja kindlasti ka populaarsemaks.
Aga13. detsember 2019, 00:09
Sa ei saa aru, et KÕIK liigub elektri suunas, tootjad peaksidki tahtma osaleda sarjas kus kasutatakse hübriidtehnoloogiat, kuna see aitaks ka neil seda tehnoloogiat arendada ja seeläbi tavasõidu hübriide paremaks muuta = rohkem raha. Ei oleks ka väga hull kui kasutatakse elektrimootorit katsetel - jah see on väiksem ja ei anna pealtvaatajale sama elamust. Kuid autod muutuksid kiiremaks, 100% väänet on koheselt olemas ja seejuures oleks raskuskese madalamal...