Andrea Adamo (paremal) on Andreas Mikkelseniga (vasakul) alt läinud, aga ka õnnestunud. Kas norralane saab uue võimaluse? Foto: MARTIN BERNETTI/AFP
WRC
5. detsember 2019, 13:35

Hyundai tiimipealik valas kuulujuttudele õli tulle: „Minu võimuses on WRC-sarja autosid juurde tuua.“

Andrea Adamo meelitas Thierry Neuville´i kõrval Hyundai rallitiimi rüppe Ott Tänaku, kuid itaallase plaanid näivad veelgi võimsamad olevat. 

Novembri lõpus hakkasid ringlema kuulujutud, et Hyundai võib WRC-sarjas välja panna satelliittiimi. Ametlikku kinnitust Norra meedias ilmunud uudisele pole tulnud, kuid Adamo andis nii mõnegi vihje. 

"Nagu kõik teavad, siis tuleval aastal on MM-sarjas vähem masinaid. Minu võimuses on neid juurde tuua, see on ainus, mida teha saan," ütles Adamo Motorsport News´ile. "Ilmselt märkasite, et nuputasin lõppenud hooaja jooksul päris palju asju välja. Üritan samamoodi jätkata." 

Hyundais teevad tuleval aasta täishooaja kaasa Tänak ja Neuville, 13 rallit jagavad omavahel Dani Sordo ja Sebastien Loeb. Craig Breen ja Andreas Mikkelsen, kes tänavu samuti võimaluse said, on praegu teadmatuses.

"Teeme nendega jätkuvalt koostööd. Soovime nad igal juhul tiimi jätta," selgitas Adamo kahe viimase olukorda. "Ma ei tea täpselt, millal ja kuidas midagi juhtuma hakkab, aga meil on idee. Sellest kasvab omakorda eesmärk ning seejärel saab alles kogu kupatus kokku." 

Tõsi, pealik ei kinnitanud teise tiimi välja panemist. "Õhus on mitu võimalikku varianti," resümeeris Adamo.