Eden Hazard.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
5. detsember 2019, 21:18

Suvel 100 miljoni euro eest Reali siirdunud Hazard jääb El Clasicost kõrvale ja tõenäoliselt tänavu enam väljakule ei jookse

Suvel suurte ootustega belglase Eden Hazardi meeskonda toonud Madridi Real peab ülejärgmisel nädalal toimuval El Clasicol hakkama saama ilma oma uue staarita.

Nimelt tuvastati 28aastasel ründajal parema jala pahkluu piirkonnas väsimusmurd. Hazard oli vigastada saanud eelmisel nädalal toimunud Meistrite Liiga mängus Pariisi Saint-Germaini vastu, kus kaasmaalane Thomas Meunier ta kohmakalt maha tõmbas. 

Kui esialgu loodeti, et tegu on kõigest verevalumiga, siis uuringud näitasid, et Hazard oli saanud vigastada märksa tõsisemalt. 18. detsembril toimuvaks El Clasicoks ehk Reali ja FC Barcelona vaheliseks vastasseisuks belglane kindlasti mängukorda ei saa ja suure tõenäosusega ta sel aastal enam väljakule ei jookse. 

Kui Hazard jääb suurest matšist kindlasti eemale, siis kahtluse all on äärekaitsja Marcelo osalus. Nimelt valmistab brasiillasele muret säärelihase vigastus.

Hispaania meistriliigas on nii Real kui ka Barcelona liidritena kogunud 14 vooruga 31 punkti, Kataloonia klubi kasuks räägib parem väravate vahe.

Standings provided by Sofascore LiveScore