Terrelle Pryor.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
6. detsember 2019, 10:15

Tippsportlane kaotas tüdruksõbra tõttu üle poole verest: „Elu on hull. Seisin surmaga silmitsi.“ (2)

Ameerika jalgpallur Terrelle Pryor elas novembri lõpus üle hirmutava intsidendi, kui tüdruksõber pussitas teda kööginoaga.

30aastane ameeriklane kaotas 3,5 liitrit verd, kui Shalaya Briston teda ülakehasse pussitas. Arstide sõnul oli nuga väga lähedal suurele arterile, mis jäi õnneks siiski puutumata. Muide, täiskasvanud mehe kehas on umbes viis-kuus liitrit verd.

Pryori advokaadi sõnul oleks sportlane rünnaku tõttu peaaegu surnud. "Elu on hull. Seisin surmaga silmitsi samas kohas, kus mu poeg sündis. Jumal on hea," ütles Pryor sotsiaalmeedias.

Jänki paraneb vigastustest ning igapäevaellu naasmisega ei tohiks tal probleeme olla. Millise põntsu paneb pussitamine Pryori sportlaskarjäärile, on aga küsimus omaette. Praegu on ta NFLis vabaagent.

Advokaadi teatel algas kõik sellest, kui Pryor magas, kuid Briston ja tema kaks sõbrannat äratasid mehe üles. Sportlane käskis neil lahkuda, misjärel läks lahti tõeline põrgu.

Üks naistest lõi Pryorit näkku, enne kui Briston meest kaks korda pussitas. Tõsi, nad viisid ta haiglasse, lükates NFLis miljoneid teeninud atleedi autost välja. Seejärel üritasid nad põgeneda.

Bristoni sõnul pussitas ta Pryorit enesekaitseks, kuid sportlase advokaat lükkas selle väite ümber. Noakangelane istub praegu vangikongis ning teda ei lastud kautsjoni vastu vabaks.