WRC

EBAÕIGLUS LÕPPES! FIA kohtleb autoralli maailmameistreid kui võrdseid (5)

LISA KOMMENTAAR

Prr-le8. detsember 2019, 21:53
Loe pikka intervjuud (kui netist pole kättesaadav, loe raamatukogus) eilsest Arterist Martin Järveojaga, kus on juttu kaardilugejate tasust.
Prr8. detsember 2019, 10:22
Usun siiski, et vaatamata austusele kaardilugeja vastu põhitöö teeb ära roolikeeraja . Kehva sõitjaga ei saa ühtegi tiitlit kindlasti kohe. Eks palgavahe näitab ka ära asja olemust, üks kümnendik võib-olla vähe, nats rohkem olla võiks.
Back office9. detsember 2019, 07:52
Nõus - staar on staar, aga tal peab olema tugi. Martin on kindlasti üle kümnendiku väärt, sest ilma temata poleks seda juhtunud. Karikas oli tore sümbol.
PV9. detsember 2019, 11:59
Prr, ei tee sõitja ÜKSI mittemidagi! See on nagu vendadeTõnistete kahepaat 470 - Tõnu on siiani parem roolimees aga ilma Toomaseta ei saanud Ta noorena ja ka praegu :D Reaalselt roolis ja hoidis kiirust ju Tõnu, teeb seda siiani Melgesega, aga "kuulsam" on traptesis rippunud ja eespurjeid vahetanud/trimminud Toomas. Autoralli on samasugune PAARIsport, kus üksi ei tee midagi. Aga vaat selline klassifikatsioon on puudu! Kord on Ott üksiksportlane, siis ollakse meeskond nagu vutis. Ei ole, paarisport on täiesti omaette spordiviis. Kas Tänak on parem kui Kirt? Ei ole, Tänak/Järveoja koos onparemad
Kommentaar.8. detsember 2019, 03:46