Ragnar Klavan Cagliari särgis. Foto: Zuma Press/Scanpix
Jalgpall
8. detsember 2019, 18:01

NAPIKAS! Klavan ja Cagliari tulid teist mängu järjest trammi alt välja

Kui eelmisel nädalavahetusel õnnestus Ragnar Klavanil ja Cagliaril välja tulla 1:3 kaotusseisust, mis metsiku teise poolajaga ning dramaatilise üleminuti tabamusega pöörati 4:3 võiduks, siis sel nädalal tuldi 90ndal minutil välja Sassuolo silti kandnud trammi alt ning napsati võõralt väljakult magus 2:2 viik. 

Sassuolo läks kohtumist juhtima juba seitsmendal minutil, kui kontrarünnaku lõpetas resultatiivselt Domenico Berardi. Avapoolaja keskel nautisid võõrustajad juba 2:0 eduseisu, kui nahkkera saatis väravavõrku Filip Djuricic. 

Cagliagi tagasitulek sai alguse 51. minutil, kui Joao Pedro lõi oma tänavuse hooaja kümenda värava. 2:2 viigivärav sündis alles mängu 90ndal minutil, kui täpne oli Daniele Ragatzu. 

Sealjuures peavad Cagliari mängijad ning poolehoidjad saatma tänukaarte kan kohtumise avavärva löönud Berardile, kes 66. minutil ei suutnud realiseerida penaltit, vaid saatis palli täie jõuga latti. 

Cagliaril on liigas hetkel käsil 13mänguline kaotuseta seeria, viimati lahkuti väljakult pea norus 1. septembril, kui jäädi teises mänguvoorus koduväljakul 1:2 alla Interile. 

Standings provided by Sofascore LiveScore