Spordiblogi

Deivil Tserp | Kas Ott Tänaku kõrval on jahukott? (17)

LISA KOMMENTAAR

keegi teine22. detsember 2019, 12:32
"Siinkirjutaja arvates sarnanes nimetatud tulemus keset päeva Raekoja platsil toimuva vägistamisega, mida möödujad oimugi liigutamata pealt vaatavad. Vaatasin tänavuste kategooriate nominente ja mu palgele tekkis külm hirmuhigi, sest jälle on mitu tähtsat saavutust jäänud kahe silma vahele. " Ehk oleks aeg elukutset vahetada kui närvid nõrgad ja nägemine kehvapoolne, täiesti ebaadekvaatne jutt, Sokule tehti liiga ja Tänakule mitte, spordiajakirjanikelt tuleb tõesti hääleõigus ära võtta, mis mõtet on rahvahääletusel kui mõnel neist on võimalik selle tulemus paari klikiga nullida.
vh16. detsember 2019, 11:15
Kui palju on Eesti sportlasi, kes aasta läbi, ühel hooajal, igal osavõistlusel kolme parima hulgas (rohkem kui 8 võistlusel ). Tänak on see aasta esimese eestlasena autoralli maailmameister, lõpetades prantslaste pikaajalise võimuloleku.
aasta9. detsember 2019, 14:45
meeskond on ju kah olemas
Roomet9. detsember 2019, 08:46
Täiesti ajakohane arutlus,meedia paneb paika juba varakult.Kui vähe saab tähelepanu triatleet Rait Ratassepp näiteks
Vaata Martinile pihku, enne kui kedagi kottiga võrdlema hakkad, kottikum.9. detsember 2019, 07:43
hea küll kottikumil on arusaamisega kehvasti , kuidas nägemisega on, kui maailmameistritele autasud üle anti mittu neid oli üks või kaks..meeskondadele neid pihuga visata.
Kui pole teemat,millest kirjutada,9. detsember 2019, 06:53
võibki proovida mitte kirjutada ja koguda mõtteid ja kalambuure.
Tõdemus9. detsember 2019, 06:46
Sport on meelelahtustööstuse osa ja kõik. Nii tuleb seda võttagi.
Öelge üks sportlane,9. detsember 2019, 06:41
kes on täitsa üksi, ilma tiimi abita tulnud maailmameistriks?
näituseks9. detsember 2019, 06:56
asd9. detsember 2019, 05:15
Tundub et Deivil on mingeid aineid tarbinud?
mulle ei tundu nii9. detsember 2019, 06:40
ma olen sama meelt, Ott ei tohiks kandideerida parima sportlase tiitlile-parima meeskonnana küll! 4-s koht meie kaunitaril oli tegelikult ju viimane finaalis ehk siis see mänguhõnguline sprindi ala jääl oli kui jäätsirkuse number..pealegi ei enne ega hiljem mingeid tulemusi neiul ettenäidata pole!
kui sulle pinda käivad nenda eraldi tiilid.9. detsember 2019, 03:48
Tegu on rähniga toyota kui võistkond ei saavutanud suurt midagi , küll aga osa toyota võiskonnast maailmameister kaardilugejate seast, maailmameister sõitjate seast, mis annab kooku vaid osa meeskonda, nii et nad ei tohiks üheski arvestuses rähnruudi osaleda sell juhul.
kusti9. detsember 2019, 00:30
Muidu väga nõus, kuid Soku näide pani õlgukehitama. Rääkis ju enesele vastu.
lenc8. detsember 2019, 23:26
Kuidas austet kirjatsura selgitab seda, et sama kirjatüki jooksul nõuab ta Ott Tänaku eemaldamist parima sportlase nominentide hulgast (kuivõrd tegemist on võistkonna liikmega) ja siis nutab taga seda, et Tiit Sokk ei saanud omal ajal parimaks valitud. Kas Sokk vedas NLiidu koondise üksinda olümpiavõitjaks või?
Arvaja8. detsember 2019, 23:22
Olen igati nõus ja aus on et rallipaar konkureerib võistkondlikus arvestuses! See ju meeskond! Ei saa olla nii et konkureerivad eraldi ja valitakse eraldi Tänakut ja Järveojat-mõelge pisut!
era maailmameistri tiitel on nüüd karistav ja ei kuulu arvestusse.9. detsember 2019, 03:58
see ei ole kuidagi meeskond , vaid osa sellest järelikult polegi neil mingit tulemust kummagis arvestuses, muidugi kui kõrvale jätte eraldi maailmameistri tiitlid mõlemil just omas valtkonnas.
Mihkel20. detsember 2019, 13:29
Raske oleks konkureerida nii võiduka rallipaariga, aga ebaõiglaselt on välja jäänud ka Eesti jõutõstjad, kes tulid Euroopa parimaiks! Seda esmakordselt ja 9 riigi konkurentsis, vaid ühe punktiga Saksamaa ees. Masters 4 klass, Györi linn Ungaris, kuid see ei ületanud uudiskünnist. Maamehed, veidi vanemad ka, aga ikkagi? Päevselge, et Tänak-Järveoja on paar, kes õnnetul kombel juba 2018. siin lahutati. Kedagi EOK-s ei huvita, mida tunneb seejuures maailmameister Järveoja! Üldse ei imesta, et paar päeva tagasi ei kutsutud enam vastuvõtule Masters kullavõitjaid sportlasi. Kirvehoop ja meid lahutat