Pep Guardiola. Foto: PETER POWELL/EPA
Jalgpall
9. detsember 2019, 11:35

Manchester City peatreeneri veider avaldus: me ei suuda tippvõistkondadele vastu saada

Jalgpallimaailma üks paremaid treenereid Pep Guardiola tegi veidra avalduse, öeldes, et tema juhendatav Manchester City pole piisavalt hea. 

Nädalavahetusel jäi City alla linnarivaalile Unitedile, Inglismaa kõrgliigas lahutab neid nüüd liidrist Liverpoolis juba 17 punkti. Seni on Guardiola hoolealused 16 mängust kaotanud juba neli ja viigistanud, mullu tiitlit võites oli mõlemad näitajad täpselt samad kogu hooaja lõikes. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

"Tuleb tunnistada, et oleme kehvas seisus ning peame paremaks saama," vahendas BBC Guardiolat. "Liverpooli, Unitedi, Barcelona, Madridi Reali, Juventuse vastu peame arvestama väga kõrge tasemega. Tegemist on tõeliste tippklubidega ja praegu paistab, et meie nendeni ei küündi." 

Kogenud treener tõdeb, et võib-olla tulebki teha samm tagasi, astumaks kaks edasi. "Peame reaalsusega leppima ja kõvasti vaeva nägema, et paremaks saada," resümeeris Guardiola. 

City jaoks jätkub hooaeg kolmapäeval Meistrite liigas, kuid Zagrebi Dinamo vastu enam suurt midagi mängus pole, sest alagrupi esikoht on juba kindel. Kõikide sarjade peale on valitsev Inglismaa meister viimasest seitsmest mängust võitnud vaid kaks, kaotanud samuti kaks ja viigistanud kolm. 

Standings provided by Sofascore LiveScore