WRC

Ogier tunnistas, et Tänaku lahkumisotsus oli tema jaoks üllatav (7)

LISA KOMMENTAAR

pärdik10. detsember 2019, 13:01
tänak pidigi veetma selle nädala saksamaal alzenaus, hyundai tehases. tegeleb arendamisega. järgmisel nädalal lendavad järveojaga jälle jaapanisse, toyota asju veel korraldama.
Ants10. detsember 2019, 11:21
Kui Ogier oleks ise pidanud nii palju pettuma Toyotas, kui Ott seda pidi tegema, siis poleks ta midagi nii üllatunud ja ilmselt sama sammu teinud. Ootused olid ju Toyota osas väga kõrgel, aga ikka see sara lagunes. Muidugi on Ogi jaoks üllatav- tema ei pettunud Citroenis- seal polnud midagi oodatagi. Ja kui Ott olekski Ogieriga ühte tiimi jäänud, oleks ta jälle teine viiul olnud. Ja seda Ott ei taha.
hundiauto on palju parema vedrustusega9. detsember 2019, 22:57
sebastian põrus tojotsi roolis testivideos kui üts reisikohver
Irw9. detsember 2019, 20:27
Irw, ise leppisite ju tänakuga kokku, et panete rahamaksjad fakti ette ..? Tänak ütles sulle, et tal on soomlastest kopp ees ja sina tunnistasid, et mäkinen ammu miilustas sinuga , teades, et tänak võib perutama hakata. Nüüd saite mœlemad mida vaja ..l
Smif9. detsember 2019, 20:09
Ja ka rahvusvaheliselt arvestatavad ralliasjatundjad on olnud hämmingus ülemineku ja Tänaku selgituste üle.Eesti ajakirjanikud on kui kokku lepitult äkitselt nagu vett suu täis...täielik vaikus,muidu võeti ikka agaralt sõna. Üleminek on tõenäoliselt miski märtini afäär.Ogier saab nüüd hea auto ja hea tiimi,kuidas Tänakul läheb kui peab veel lisaks tiimisiseselt Neuvillega kemplema,kea on väga näljane hetkel ja keda peale esikoha muud kohad ei huvita.Raha järele joostes tehti oma elu raskemaks...loodame siiski paremat!
kas ootas, et9. detsember 2019, 19:28
Tänak oleks jälle meeskonnas teine
Maali9. detsember 2019, 19:00
Arvan, et Mersu ostab selle tiimi ära varsti.