Sisuturundus
12. detsember 2019, 10:23

Südamega kingitus: pisike Lenna soovib, et oleksid jõuludel tema kangelane

Iseseisvalt hingamine on miski, mis näib meile enesestmõistetav. Kaheaastasele Lennale see enesestmõistetav ei ole, sest sündides enneaegselt, esines tal hingamishäirete sündroom. Pisike tüdruk peab igapäevaselt kasutama hingamisteede ülaossa paigutatud trahheostoomi abi, mille hooldusvahendite soetamist toetades saame kõik olla Lenna kangelased!

Detsembris saab teha oma annetuse TÜ Kliinikumi Lastefondile kõigis Südameapteekides ja e-apteegis ning Südameapteek paneb omalt poolt raha juurde.

Lenna pereliikmed teavad, et kuigi tüdruku elu ei ole olnud tavaline ning sugugi mitte lihtne, on ta siiski meeletult tugev. Respiratoorne distress ehk hingamishäirete sündroom esineb kõigest 1% vastsündinutest, millest väljatulek on raske.

Võitlus, mida Lenna iga päev peab, ei ole siiski üksinda peetud. Lenna vajab kõigi TÜ Kliinikumi Lastefondi annetajate abi, sest igapäevaseks koduseks hoolduseks vajalik on väga kulukas.

Lenna vajab ööpäevaringset aspireerimist ja pidevat järelevalvet. Samuti vajab tema trahhestoom hoolduseks mitmeid hooldusvahendeid ja lisatarvikuid. Lenna vajab kõiki neid kulutusi igakuiselt, kuid ilma toetusteta käivad need perele üle jõu.

TÜ Kliinikumi Lastefondi ja Südameapteegi heategevuskampaanias saab abi vajavatele peredele annetusi teha detsembri kuu jooksul väga lihtsalt kõigis Südameapteekide kassades või e-apteegis, valides annetuse summa (2, 5 või 10€), mis omakorda lisatakse ostukorvi summale.

Südameapteek teeb detsembri kuu lõppedes kokkuvõtte annetatud summadest ning kannab üle TÜ Kliinikumi Lastefondile, pannes omalt poolt täiendavalt 2500 eurot juurde.

“Apteekri amet on südamega amet ning seda tehes peab sul süda olema õiges kohas. Toetame omapoolse heategevuskampaaniaga lapsi, kelle ravi või haigusest tulenev kodune hooldus vajab tuge ning teeme seda koostöös TÜ Kliinikumi Lastefondiga juba mitmendat jõulu,” rääkis heategevuskampaania loo Südameapteegi müügijuht Evelin Härma. “Meil on hea meel, et saame olla abiks annetuste kogumisel kogu oma apteegivõrguga ja lisaks uue e-apteegiga ning anda juurde omapoolne annetuse summa.”

TÜ Kliinikumi Lastefondi tegevjuhi Kadri Org sõnul on väga suur abi fondi püsiannetajate panusest ning järjepidevalt igal aastal toimuvatest jõulukampaaniatest, mille toel kogunenud toetusega saab tagada raskelt haiget last kasvatavatele peredele järjepideva toetuse ning kindlustunde.

“Oleme Südameapteegile väga tänulikud, et ka tänavu koos oma klientidega kolmele raskelt haigele lapsele abikäe soovivad ulatada.”

Tee oma jõuluannetus SIIN.

Loe TÜ Kliinikumi Lastefondi kohta lähemalt!