Yves Allegro (paremal) ja Roger Federer.Foto: Bt.dk
Kõmu
10. detsember 2019, 13:52

Endine profitennisist vägistas Tallinnas naise: „Minu viimane mälestus on see, et jõin ühe lonksu ja viskusin tantsupõrandale.“ (11)

Endisele Šveitsi tennisistile, paarismängus Roger Federeri partneriks olnud Yves Allegrole esitati vägistamissüüdistus, milleks andis põhjuse 2014. aastal Tallinnas toimunud juhtum. Prokurör nõuab talle nelja-aastast vangistust.

Esmaspäeval toimunud kohtuprotsessil ütles praegu treenerina töötav 41aastane Allegro, et kaotas nimetatud õhtul taju. "Minu viimane mälestus on see, et jõin ühe lonksu ja viskusin tantsupõrandale," rääkis šveitslane.

Ta mäletab veel nii palju, et ärkas järgmisel hommikul veidi enne kella kaheksat ja sattus siis natuke ärevusse, sest teine voodi oli segamini ning ta leidis soki ja T-särgi.

"Yves Allegro ei mäleta midagi. Tema ohver seevastu mäletab olukorda liiga hästi, eriti jõhkruse osas. Tõenäoliselt ei unusta ta midagi," ütles prokurör Corinne Caldelari.

Tennis World USA kirjutas, et Allegro osales 2014. aastal Eesti pealinnas Euroopa tennisetreenerite konverentsil. Lisaks oli ta seal kohtingul ühe endise Austria naismängijaga.

Pärast ohtrat alkoholi tarbimist muutus Allegro naise suhtes agressiivseks ja üritas temaga seksuaalvahekorda astuda. Naisel tekkisid verevalumid ja kriimustused.

Praegu on Allegro ametis Šveitsi tenniseliidus. Alaliidu presidendi Rene Stammbachi sõnul on nad intsidendist teadlikud, kuid lubavad endisel mängijal töötegemist jätkata.