Cristiano Ronaldo.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
11. detsember 2019, 17:00

VIDEO | Treeningul pallist ilma jäänud Ronaldo kaotas enda üle kontrolli

Torino Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo tänavune hooaeg on vähemalt individuaalses plaanis kulgenud tavapärasest kehvemini. Emotsionaalne portugallane ennast reeglina tagasi ei hoia ning hiljutine meeskonnatreening polnud mingisugune erand: viiekordne maailma parim jalgpallur valas pärast viletsat puudet mänguvahendi peal kogu viha välja, saates selle kosmose poole teele.

Ronaldo frustratsiooni pole just raske mõista. Kui muidu on portugallane harjunud lööma väravaid pea igas mängus, siis tänavu on tal 17 mänguga kirjas kõigest kaheksa tabamust.

Lisaks on viiekordne maailma parim jalgpallur nii mõnelgi korral vahetatud kohtumistest välja enne mängu saatuse selgumist: seda pole varem kuigi tihti juhtunud. Hiljuti võitis maailma parimale jalgpallurile mõeldud Ballon d'Ori portugallase igipõline rivaal Lionel Messi, kellele oli tegu rekordilise kuuenda auhinnaga. 34aastane Ronaldo jäeti selles arvestuses alles kolmandaks.

Viimases kahes kohtumises on portugallane, tõsi, jala valgeks saanud. Paraku pole legendaarse ründaja pingutused Juventusele oodatud tulemusi toonud. Kui ülemöödunud nädalavahetusel lepiti Itaalia meistriliigas Sassuologa 2:2 viiki, siis neli päeva tagasi saadi Laziolt hooaja esimene kaotus. Tabeliliidriks on kerkinud Milano Inter, tiitlikaitsja jätkab teisel kohal.

Täna õhtul toimuvas Meistrite Liiga alagrupiturniiri viimases voorus sõidab Juventus külla Leverkuseni Bayerile. Itaalia meistril on edasipääs ja grupi esikoht juba tagatud.