Lewis Hamilton (vasakul) ja Charles Leclerc.Foto: XPB Images/Scanpix
Vormel 1
12. detsember 2019, 16:39

Ferrari boss kinnitas, et meeskond peab läbirääkimisi Hamiltoniga

Ferrari tegevdirektor Louis Carey Camilleri kinnitas, et meeskonna nõukogu esimees John Elkann on vestelnud kuus MM-tiitlit võitnud Lewis Hamiltoniga. Jututeemadeks olid valitseva maailmameistri tulevikuplaanid ning potentsiaalne liitumine nende tiimiga.

Hetkel kuulub Suurbritannia piloot Mercedese meeskonda, kellega tal on lepingust veel aasta järel. Camilleri sõnul Hamilton ja Elkann kohtumisel siiski äriasju ei ajanud.

"See oli kõigest seltskonnaüritus. Neil on ühised sõbrad," vahendas Camilleri sõnu Autosport.

Spekulatsioonide kohta, mis Hamiltoni seovad Ferrariga, sõnas ameeriklane, et britt oli üks pilootidest, kes nende meeskonnas sõitmisest huvitus. 

"See on fakt, et ühe piloodiga on meil pikk leping, teisel saab kontraht läbi aga 2020. aasta lõpus. Oleme ilmselgelt väga meelitatud, et just Hamilton ja samuti ka teised piloodid meiega liituda tahavad. Kuid hetkel on liiga vara, et tulevikuks otsuseid langetada. Vaatame võimalused üle siis, kui selleks aeg paras on, ja teeme vastavad otsused," lisas Camilleri. 

Tulevasel hooajal keeravad Ferrari rooli taas 22aastane Charles Leclerc ja temast kümme aastat vanem Sebastian Vettel. Kui noorel monacolasel on meeskonnaga sõlmitud pikk leping, siis tema meeskonnakaaslasel kehtib see järgmise aasta lõpuni.