Teemu Suninen. Foto: LAVAdinho via www.imago-images.de
WRC
16. detsember 2019, 18:15

M-Sporti pealik andis uue hooaja sõitjate kohta vihje

2020. aasta autoralli MM-sari on juba veidi enam kui kuu pärast algamas, kuid M-Sporti osas on endiselt lahtiseid otsi. 

Tõsi, kuigi tiim pole ametlikult jätkamist kinnitanud, on üsnagi kindel, et nemad Citroeni kombel WRCst ei taandu. Küll aga on küsimus selles, kes tuleval aastal Fordi rooli istuvad. 

Mullu M-Sporti kuulunud Elfyn Evans liitus Toyotaga, kuid tõenäoliselt peaks Teemu Suninen tiimi jääma. Praegu on turul palju vabu sõitjaid, kuid eelkõige pakutakse Fordi rooli Citroenist üle jäänud Esapekka Lappit. 

Meie põhjanaabrid usuvad, et soomlased hõivavadki kaks vakantset kohta. M-Sporti tegevdirektor Malcolm Wilson seda ei kinnitanud ega lükanud ka ümber.

"Meie tuleva aasta plaanid arenevad iga päevaga, ootan huviga, kuhu välja jõuame. Me ei saa praegu veel plaane avalikustada, kuid rõhutan, et panustame jätkuvalt talentidesse," ütles Wilson rallit.fi-le.

Tema vihjega klapivad 25aastane Suninen ja 28ne Lappi hästi kokku. Kumbki pole veel väga palju saavutanud, kuid mõlemad on tõestanud head kiirust ning pidevat arengut. 

Tänavune hooaeg oli Suninenile esimeseks täispikaks. Wilson jäi soomlasega rahule: "Kui Jarmo Lehtinen talle kaardilugejaks tuli, muutusid esitused sujuvaks. Tasuks tuli Sardiinia rallilt karjääri parim tulemus, teine koht."