Kerr Kriisa. Foto: lkl.lt
Korvpall
16. detsember 2019, 20:30

VALUS! Kriisal oli Leedus kehv päev ja võistkond kaotas tabeli viimasele

Leedu korvpalli kõrgliigas pidi Kerr Kriisa koduklubi Prienai võõral väljakul tunnistama tabeli viimase Nevežise 73 : 69 paremust. 

Avaveerandi punktiga võitnud Prienai viskas teisel neljandikul kõigest kaheksa silma ning poolajaks jäädi kümnega kaotusseisu. Järgneva kümne minutiga kasvatasid võõrustajad vahe juba 13punktiliseks.

Otsustava neljandiku alguses tegi Prienai aga 16 : 0 vahespurdi, pääsedes omakorda kolmega ette. Nevežis aga ei murdunud ning viimaste minutite punkt-punkti heitluses pandi oma paremus ikkagi maksma.

Muide, väga tähtsa korvi viskas endine Tartu Ülikooli pallur Julius Kazakauskas 15 sekundit enne lõpuvilet seisult 69 : 69. Samuti heade mõtete linnas pallinud, kuid nüüd Preinaid esindav Arnas Velicka tegi järgneval rünnakul pallikaotuse ja nõnda oligi kohtumise saatus otsustatud. 

Pingilt sekkunud Kriisal polnud täna hea päev. Ta oli platsil veidi üle 12 minuti, visates kaks punkti, mis tulid vabavisetest. Mööda läksid kõik teele saadetud kolm kaugviset, lisaks patustas 18aastane mängujuht nelja pallikaotusega. Eestlase väljakul viibides oli meeskond 14 punktiga miinuses. Positiivsele poolele lähevad kaks vaheltlõiget. 

Lisaks Kazakauskasele ja Velickale oli täna endistest Tartu meestest väljakul Grantas Vasiliauskas, kes pallib nüüd Nevežises.  

Standings provided by Sofascore LiveScore