Ragnar Klavan (nr 15) võitlemas Rooma Lazio mehe Joaquin Correaga.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
17. detsember 2019, 08:16

Klavan ja Cagliari said erakordselt valusa kaotuse (4)

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari sai eile hilisõhtul Itaalia meistrivõistluste 16. voorus koduplatsil Rooma Lazio käest ülivalusa 1 : 2 kaotuse.

Dramaatika seisneb selles, et Cagliari asus 8. minutil Giovanni Simeone väravast juhtima, kuid lasi edu käest kohtumise üleminutitel.

Lazio maruline lõpusurve kandis esmalt vilja 90+3. minutil, kui pall põrkas õnnelikult Luis Alberto jalale, kes vajutas selle 14 meetrilt püüdmatult võrku. Sardiinia rahva tuju rikkus lõplikult ära Ekuadori koondise ründaja Felipe Caicedo, kelle 90+8. minuti täpne pealöök tagas külalistele mesimagusa võidu. 

Lisaks kurbusele pesitses Cagliariga seotud inimeste hinges ka pahameel, sest mängule oli lisatud seitse üleminutit, kuid Lazio võiduvärav tuli sellest veel 25 sekundit hiljem. Samal ajal kui roomlased tähistasid, püüdsid kaameramehed pilti Cagliari asjapulki, kes koputasid ühemõtteliselt käekellale.

Ajakirjanikud uurisid pärast mängu Cagliari peatreenerilt Rolando Maranilt, kas kohtunik selgitas talle, miks andis nii palju lisaaega. "Selgitus oli, et viis minutit lisati ajaviivitamise eest. Aga kui iga kord oleks nii, siis peaksime minema koju kell pool üks öösel," sõnas Maran.

Mängu kohta sõnas ta järgmist: "Meil oli kuus-seitse võimalust, et eduseis duubeldada. Tekitasime kindlasti rohkem variante kui Lazio. Kui oleksime neist mõne realiseerinud ja sellega mängu lukku keeranud, räägiksime praegu täiesti teistsugusest õhtust. Poisid tegid suurepärase esituse. Vastane on liiga üks tugevamaid, kuid mängisime nii nagu tahtsime." 

Klavan rügas Cagliari keskkaitses kõik 90 minutit ja teenis 32. minutil kollase kaardi.

Cagliari aasta viimane mäng toimub laupäeval kell 16 võõrsil Udinese vastu.
Standings provided by Sofascore LiveScore