Cristiano Ronaldo kõrgustesse kerkimas.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
19. detsember 2019, 09:30

VIDEO | Võimsasse hoogu sattunud Ronaldo aitas Juventuse võidule

Portugali jalgpallistaar Cristiano Ronaldo, kelle hooaja algus on kulgenud üle kivide ja kändude, on jõudsalt hoogu kogumas. Eile lõi ta Itaalia meistriliigas Sampdoria vastu võiduvärava.

Vastastele külla sõitnud Torino Juventus asus kohtumist 19. minutil juhtima, kui täpne oli argentiinlane Paulo Dybala, kuid seejärel viigistas kodumeeskonna ründaja Gianluca Caprari. Enne poolajavilet jõudis sihile aga Ronaldo, kes trahvikastis kõigist mängijaist kõrgeimale kerkis ning tsenderdusele pea vahele pani. Tulemusega 2:1 kohtumine ka lõppes.

Üleaja teisel mänguminutil teenis Caprari sündmusterohke õhtu lõpetuseks teise kollase kaardi, mille järel pidi ründaja väljakult lahkuma. Seejuures esimese hoiatuskaardi oli ta saanud lihtsalt kohtunikuga vaidlemise eest.

34aastane Ronaldo on nüüd viimases viies kohtumises värava kirja saanud, selle perioodi jooksul on portugallane kokku virutanud kuus tabamust. Juventuse võit tõstis tiitlikaitsja 17 vooru järel liigatabelis 42 silmaga liidrikohale. Ühe mängu vähem pidanud Milano Inter jääb neist kolme punktiga maha, Ragnar Klavani koduklubil Cagliaril on viiendana koos 29 silma.

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore