Lionel Messil eile skoorida ei õnnestunud.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
19. detsember 2019, 08:45

VIDEO | El Clasicos jäid 17 aasta jooksul esmakordselt väravad löömata

Kuigi FC Barcelona eest jooksid eile väljakule niivõrd andekad ründemängijad nagu Lionel Messi, Luis Suarez ja Antoine Griezmann ning Madridi Realil oli vastu panna Karim Benzema ja Gareth Bale, ei suutnud tiimid El Clasicos väravalukku lahti muukida. Viimati juhtus nii rohkem kui 17 aastat tagasi.

Kui avapoolajal hoolitses parimate võimaluste eest külalismeeskond Real, siis pausilt naastes hakkas kohtumise kulgu domineerima Barcelona. Kõige lähemale jõudis skoorimisele vast Casemiro, kelle peaga sooritatud löögi suutis kodumeeskonna keskkaitsja Gerard Pique väravajoonelt klaariks virutada. 

Mõlemad meeskonnad pusisid kõik 90 minutit, et kohtumine enda kasuks pöörata ning meistriliigat juhtima asuda, kuid paraku tulutult. Ei Messi ega Benzema, kes mõlemad sel hooajal parimatena 12 tabamust kirja saanud, sihile ei jõudnud. 

Enne eilset lõppes El Clasico viimati tulemusega 0:0 rohkem kui 17 aastat tagasi. 2002. aasta 23. novembril, kui Realis mängis veel klubi praegune peatreener Zinedine Zidane ja Barcelonas oli karjääri esimest hooaega alustamas Andres Iniesta, lepiti samuti väravateta viigiga.

Eilne tulemus tähendab, et 17 vooru järel juhib liigat endiselt tänu paremale väravate vahele Barcelona, sarnaselt igipõlisele rivaalile 36 punkti kogunud Real jätkab teisel kohal. 

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore