Takumi Minamino (mustas) Liverpooli mängijaid lollitamas.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
19. detsember 2019, 14:45

UUS TÄIENDUS: Liverpool soetas meeskonda andeka jaapanlase

Valitsev Meistrite Liiga tšempion ja tänavu suure eduga Inglismaa jalgpalli meistriliigat juhtiv Liverpool otsustas meeskonnas ridu täiendada ja ostis Red Bull Salzburgist andeka Jaapani poolkaitsja Takumi Minamino.

24aastane jaapanlase soetamine läks Liverpoolile maksma pisut enam kui 8.5 miljonit eurot. Ametlikult saab Minaminost Inglismaa klubi mängija 1. jaanuaril, mis tähendab, et debüüdi võib ta teha viis päeva hiljem karikasarjas linnarivaali Evertoni vastu.

Jaapani koondislane sai uue klubi vastu jõudu proovida tänavu Meistrite Liigas, kus mängiti samas alagrupis. Mõlemas kohtumises jäi napilt peale Liverpool. Minamino sõnul tähendab Meistrite Liiga tšempionitega liitumine unistuse täitumist ning loodab, et klubi jätkab tiitlite võitmist.

"Liverpooli mängijaks saamine on olnud minu unistus ning nüüd, kui see teoks sai, olen väga elevil. Kohtumistest nende (Liverpooli) vastu õppisin, et nad on väga tehnilised ja mängivad kõrge intensiivsusega. Eesmärgiks on võita nii Inglismaa meistriliiga kui ka Meistrite Liiga ning anda sellesse vääriline omapoolne panus, " sõnas Minamino uue tööandja kodulehel.